Melyik a legrosszabban optimalizált / legnagyobb gépigényű játék jelenleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés adott, szerintetek melyek ezek?2016. jún. 13. 15:04
1/7 anonim válasza:
gta 4 és a legújabb batman
legnagyobb gépigényűek pedig a vr játékok
2/7 anonim válasza:
GTA 4, Batman Arkham Knight, ARK Survival Evolved (Béta játék, ezt azért tegyük hozzá)
3/7 anonim válasza:
Saints row 2 is toplistás. 200e forintos gépem van, de még mindig nem tudom stabil 60fps-el játszani.
Legnagyobb gépigénye mikor utoljára néztem a quantum break-nek volt
4/7 anonim válasza:
Szerintem a GTA4-el már semmi probléma nincs, 8 éve még szép hogy szarul futott egy részletesebb nyílt világú játék a 256 megás videokártyákon, de még akkor is végig tudtam tolni. Jelenleg az Batman: Arkham City keltett nagy visszhangot, de az UbiSoft féle játékok sem panaszkodhatnak.
5/7 Lord Hidan válasza:
A batman-t már javították nem? Az ac unity-t kihagytátok :D
6/7 anonim válasza:
Eléggé pozitív az értékelése az utóbbi időben steamen szóval valószínűleg javították.
Az ac unity meg ubisoft termék, őket már felsorolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!