Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógépes oldalakat valaki...

Számítógépes oldalakat valaki tud?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy számítógépet 175-185 ezerért maximum ki milyent ajánl? Milyen oldalt? Linket lehetőleg...

2016. jún. 12. 12:39
 1/2 anonim válasza:

Készen szerintem ne vegyél gépet de ha nagyon akarsz akkor itt egy link: [link]

Tegyél össze szerintem magadnak egy gépet árban jobban jössz ki. [link]

Készen azért nem érdemes venni, mert néha kise írják hogy milyen tápot tesznek bele csak annyit írnak oda néhol hogy 500w. Toshiba merevlemezt tesznek bele ami nem a legjobb akkor inkább magadnak beleteszel egy Western Digitalt stb...

szerintem jobban jársz ha te magad teszed össze.

2016. jún. 12. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

A PCX gépösszerakója jó lesz első blikkre és én is azt tudom tanácsolni, mint az első válaszoló, hogy magadnak rakd össze, mert:

- olcsóbb lesz

- biztosan nem lesz benne olyan hardver, amit legszívesebben a második nap kidobnál

A tápegységgel és a merevlemezzel előszeretettel húznak le, de azt is mondhatnám, hogy az előre összerakott gépek között mindig van valami kompromisszum, vagy a CPU, vagy a GPU gyengébb, vagy RAM-ból van kevés, de valamit mindig kispórolnak, hogy nagyobb legyen a haszonkulcs. Unokatesómnak is PCX-en raktunk össze 1-1,5 éve egy gépet, 1 óra alatt össze lehet rakni és az új hardverre feltelepíteni egy operációs rendszert.

2016. jún. 14. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!