Vajon ez a laptop viszi az Assassin's Creed Syndicate nevű játékot?
Sziasztok! Kinéztem magamnak ezt a laptopot játékhoz: [link]
Ahogy nézegettem, elég erős és az ára is jó. A játék gépigényét megnézve pedig körülbelül az ajánlott gépigény. Viszont egy ismerősöm azt mondta, hogy a AC Syndicate laptopon az életben nem fog elindulni. Ti mit gondoltok erről? Nagyon elbizonytalanodtam.
(Egy gépekhez nem értő, kis béna lányka voltam, aki elfoglaltságot keres...) köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Az a 920M elég gyenge.
Asztali gép nem jöhet szóba? 215ből nagyon tuti gépet lehetne építeni, igaz, monitor nélkül, de monitorral is beszorítható.
Az a baj, hogy nekem a laptop sokkal praktikusabb lenne, de az asztali számítógéptől sem zárkózom el. Inkább előre elkészítettet szeretnék, nem én raknám össze, mert hát nem értek hozzá.:D
A kérdésem lényege az lenne, hogy egyáltalán egy gamer laptop viszi-e a Syndicatet?(fogalmazásom szörnyű...xD)
Amit te linkeltél azon nem menne.
Nem kell összeraknod a gépet: Itt bárki összeállít neked egyet, és PCX-en vagy ipon.hu-n összerakják neked.(+pénzért, de nem vészes)
Laptopot csak akkor érdemes venni, ha mászkálsz sokat. De játékra nem egy jó ötlet, hiába praktikusabb.
Na igen, ő is itt van, ennek már négymagos a processzora, köszönöm, hogy felhívtad rá figyelmem!(4-es válaszoló)
Ja igen... És monitor az már van, elég nagy, szóval az nem probléma.:) (5-ös válaszoló)
Köszönöm! Utánanézek még. 200 ezer körül lenne rá a keret, felette már nem sajnos.:) (6-os válaszoló)
Asrock B150M PRO4 alaplap 23 364 Ft
Intel Core i5-6500 processzor 60 424 Ft
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black HX421C14FB/8 memória 9 829 Ft
Sapphire R9 380X 4GB DDR5 NITRO 11250-01-20G videokártya 71 566 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 13 971 Ft
XFX 450W P1-450S-X2B9 tápegység 15 989 Ft
Zalman R1 számítógép ház 12 210 Ft
Gépösszerakással mindennel együtt pont annyi lenne mint a laptop amit a kérdésben linkeltél. Annyi különbséggel hogy legalább very high beállításokon menne stabilan a Sindycate
Mivel írtad hogy lány vagy gondolom pont leszarod de ez a videókártya 70ezer ft. Ha vársz 1-2 hónapot akkor kijön az új videókártya ilyen árban ami sokkal erősebb lenne. Persze nem muszáj ez is bármilyen játékot elvisz magas beállításokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!