Meghalt a tápegység?
Mióta elhoztam kollégiumba a gépemet, elég furcsán kezdett viselkedni. Először néhány hónap után meghalt a videokártya,azóta az alaplapit használom. Aztán elkezdett a tápegység is furán viselkedni. Először csak néha kerregő hangot adott ki. Majd idővel azt vettem észre, hogy amikor a hűtő "kattant egyet" (mert egy elosztóra van dugva a gépem és a hűtő), abban a pillanatban vagy kikapcsolt a monitor 2 másodpercre, vagy elment a hang vagy kikapcsolt teljesen a gép. Aztán egy ideje már ettől függetlenül, random ki szokott kapcsolni a gép. Játék közben legtöbbször, de előfordult már sima netezés közben is.
Valószínű a táp is tönkrement? Illetve lehetséges, hogy a hűtő miatt romlott el a két alkatrész?
A hűtő kompresszora induláskor eléggé megtudja terhelni a hálózatot. Valószínűleg ki kellene cserélned a pc tápkábelét, és másik áramforrást keresni.
Nekem ugyanilyen problémám volt, és a kábelcsere megoldotta.
A pc legnagyobb fogyasztója általában a videokártya, aminek játék közben kell a nafta rendesen.
Ha a tápkábel nem érintkezik rendesen, akkor szoktak ilyen problémák adódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!