Minimum mennyiből rakható össze egy asztali számítógép internetezéshez, monitor, egér és billentyűzettel együtt? Eredeti windows és Nod vírusírtó.
Bírjon megnyitni egyszerre 20 lapot.
Ez a Laptop,amiről most írok szintén rosssz,de még bekapcsol. 8-kor akartam kiírni a kérdést. Eddig tartott ki be kapcsolgatás mellett eljutnom idáig.
Netezéshez kb. 50 ezer, de darabonkénti vásárlással vagy pár használt alkatrésszel le lehet nyomni 50 alá. Viszont csodát nem szabad várni tőle.
Attól is függ, pl. egy jó monitort sikerül-e használtan szerezned.
monitort érdemes használatan venni. újonnan nagyon drága.
egeret ,billentyűt akcióban érdemes venni elektronikai boltokból.
gépházra érdemes minél többet rákölteni. mi egyszer 20 ezerért vettünk egyet használtan. egy kalap szar :/ inkább érdemes még szánni rá,de biztosan jó legyen:)
bár szerintem a legegyszerűbb a laptop. 80-100 ezerért már lehet kapni. internetezésre tökéletesek.
ha teljesen újan akkor a gépbe 100-120 között számolnék windows8.1-el ezt még ha gyorsan megveszed fejlesztheted win10-re
a nodot nem tudom mennyi időre kell válassz(ezt nem számoltam bele):
és akkor az ki is szolgálna egy ideig kb így nézne ki:
fapados alaplap
i3 4150
8gb ddr3 ram
120gb ssd
ház
normális táp
vagy veheted g3260-al akkor kicsivel olcsóbb, bár szerintem akkor annyira nem időtálló(akkor van 100 körül)
+monitor 27.000 körül van egy fhd monitor
+ egér bill kb 3000ft
vagy lehet használt piacon keresgélni esetleg olcsóbb alkatrészeket nézni de mint írtam úgy nem lesz annyira időtálló, nekem ez lenne a minimum amit megvennék
inkább legyen 8gb a memória.. 20 oldalt kért a kérdező.. a chrome és a firefox megreggelizi a 4-et :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!