Mennyire jó ötlet otthon összerakni egy számítógépet?
Nem nagyon lehet elrontani azert, csak ne eroltess semmit nagyon.
Ja es ne a leggagyibb olcso cuccokat vedd meg, akkor nem lesz baj.
Nem gagyi cuccokat vennék, minden minőségi darab, a mostani gépemet már sokszor szereltem (takarítás, hardvercsere), és elég sok videót néztem arról, hogy hogyan is kell csinálni.
Meg azért elég feelinges lenne a saját gépemet, a saját kezemmel összerakni.
Ha nem gagyi cuccokat veszel, nem lesz zárlatos.
De ha rossz összeszerelésből adódik a hiba, vagy a biosban van valami rossz irányba állítgatva, arra azt mondják, hogy "nem rendeltetésszerű használat. nincs garancia"
Én is darabokban vettem a gépem. Előtte nem voltam járatos benne, kb. egy hónapig csak olvastam a témáról, bújtam a netet, aztán bevásároltam, és most már majdnem 10 éve azt a gépet használom. :)
A lényeg, hogy járj utána a részleteknek, és akkor nem lehet nagy gond.
normál helyen MAX 5000ft de ezt már kicsit sokallom is.. (iponon 2000ft pcx-en 5000ft de pcx-en olcsóbbak kicsivel a hardverek) de hát szerencsétlen boltosoknak is kell valamiből megélniük..
de még mindig itt a példa videó hogy akárki meg tudja csinálni ha tudja mit hova:
https://www.youtube.com/watch?v=Sr3MgKkS314
"Például hallottam olyat, hogy a ház usb csatlakozója zárlatos volt, és gallyra ment az alaplap is, "
ez inkább akkor van ha a ház usb csatiját rosszul kötik a lapra(fordítva), kb ez az egyetlen amit össze lehet keverni ezért ajánlott egy ismerős aki TÉNYLEG ért hozzá.
és SOSE hagyd ki a távtartókat! de ha tudsz angolul sok videó van arról hogy mit hogyan kell megcsinálni pl:
https://www.youtube.com/watch?v=1lGDbioRklg
ebben nem tudom hogy a ház-alaplap összekötését elmondja-e de ha nembaj nem nézem most végig :)
Nem nehéz összerakni.
Amire figyelj azok a komponensek támogatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!