Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Noramális amit a CPU-m hűtője...

Noramális amit a CPU-m hűtője csinál? I5 6500

Figyelt kérdés

Most vettem és az a helyzet, hogy a gép indításakor felpörög maxra és rohadt hangos de aztán szépen visszalassul pár másodperc alatt. Ez még oké de használat közben még ha csak netezek akkor is alapjáraton halk de pár másodpercenkénk fel-fel pörög fél-egy másodpercre és olyan mint egy porszívó. Mint mikor egy autóban nyomkodot a gázpedált de nem tartod lent hanem egyből felengeded. Na kb ilyen.

Próbáltam állítgatni biosban de nem sokra mentem. A hűtő jól van feltéve, van paszta, a CPU hőmérséklete olyan 30-35 foknál szépen beáll.

[link]

Azon gondolkodtam, hogy beállítok egy állandó sebességet, mondjuk egy 50%-ot, csak géle, hogy ha játszok akkor baj lenne belőle.

2016. jún. 10. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
sys fan1 smart fan control-t lődd be enabled-re.
2016. jún. 10. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:
De az nem házban lévő ventire vonatkozik mert egy + ventillátor rá van még dugva az alaplapra.
2016. jún. 10. 10:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Na nyomtam egy kis BF4-et és azóta nem csinálja (kopp-kopp) lehet csak meg kellett kicsit hajtani.
2016. jún. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!