A The Division hogy fut régebbi x4 955-ös (3.2) AMD procin?
A RAm és a GPu megvan (8 GB, GTX 960) ,az érdekelne, hogy akinek ilyen procija van tud-e vele élvezehtően játszani legalább 45 FPS-sel magas beállításokon vagy nem,
köszi előre is a segítségért!!!
Itt a telejs gép, bár valahol itt a fórumon azt olvastam miután e kérdést kiírtam, hogy a GPU-ra fekszik rá...de ezt egy ember írta, kiváncsi lennék más meglátására, de közben keresek youtube-n ilyen konfigot.
A konfig fontosabb jellemzői:
AMD Phenom II x4 955 (3.2 GHz) Black Edition
4x 2 Gb 1066 MHz KingMax RAM
EVGA GTX 960 SSC 2 GB
high -medium keveréken játszható
kicsit húz még a procidon
Köszi az utolsónak a videót, de eléggé szaggat, találtam egy ilyet, itt pedig szépen fut: https://www.youtube.com/watch?v=cyo_hlbZh0s
A kérdésem még mindig adott; vinné-e ez a processzor szépen vagy akadozna a proci miatt?
arról nem is beszélve hogy ez egy elégé videó memória igényes játék tehát cserélheted le a 2 gigás gtx 960 -ad egy 4 gigás -ra mert azzal több fps-t lehet fixebben elérni.
össze hasonlítás 2gb vs 4gb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!