Milyen monitort ajánlanátok 40-50 ezer között?
Figyelt kérdés
néztem itt oldalon de csak olyanokra kérdeznek hogy 200 ezer stb... néztem én is párat pl :BenQ GL2460HM de nem tudom h jó-e
Nekem az a fontos h gyönyörű színek éles kép stb.. illetve Led 24" és 1920*1080 Játékra-Filmezésre használnám
2016. jún. 9. 09:40
1/11 anonim válasza:
Beballagsz a hozzád legközelebb lévő műszaki áruházba, vagy számtech boltba, és ebben az árkategóriába tartozó monitorok közül választasz egyet. 50 e. körül már mindegy hogy melyiket választod, mert azokban nem igen fogsz csalódni. Persze az ismert, nevesebb márkákra gondolok. javaslom hogy IPS paneles legyen !
2/11 A kérdező kommentje:
olyan fontos lenne az IPS ? mert ilyen árkategóriában nem nagyon találok
2016. jún. 9. 09:49
3/11 Lord Hidan válasza:
40ezer, ips panel, 24col
5/11 anonim válasza:
Az IPS panelnak vannak a legélethűbb színei . Ezért szokták ezt grafikai munkákhoz javasolni.
[link] Nekem ilyen volt, és nagyon szép éles képe volt.
Egy ilyennel nem nagyol tudsz mellé lőni. (Csak példaként)
Azért lényeges hogy ismert márka legyen, mert ezeknek megfelelő szervízháttere van. Szemben a noname márkákkal, ami ha meghibásodik 1 év múlva, akkor dobhatod ki az ablakon.
6/11 Lord Hidan válasza:
#5 Ennek a talpa nem volt rossz? Csak érdekel mert az én lg-mnek is hasonló műanyag talpa van és nem nagyon szeretem
7/11 anonim válasza:
Rossznak nem mondanám, inkább úgy jellemezném, hogy ingatag. :)
8/11 A kérdező kommentje:
2016. jún. 9. 10:17
9/11 A kérdező kommentje:
igen az bocsánat vmiért lcd-t olvastam szerintem ezt meg is veszem ha nincs jobb igazából
2016. jún. 9. 10:24
10/11 BM-Striker válasza:
A "LED" monitorok, nem mások, mint LED háttérvilágítású LCD-k.
OLED monitorok egyenlőre még ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!