GTX 960 4GB / Intel Core i5 6500 3.2GHz és cs:go full graf. Botokkal 20-30 fps. Miért?
Figyelt kérdés
Tegnap jött meg a gép vadonat új Windows 64-bit 8gb DDR4 ram. Unturned max graf. 20fps (tudom , hogy zabálja a ramot) ,de a CS:GO miért csak ilyen kevés fps? Videókban néztem neten 180-260 fps ugyanilyen videokarival és Procival. Valaki segítsen! :<2016. jún. 8. 15:50
2/7 anonim válasza:
Felbontás?
Grafikai részletesség?
Driverek?
Ez elég kevés infó bármihez is.
3/7 A kérdező kommentje:
1440x900 60hz , Full grafika minden max beleértve az ilyen antriztotatív vagy mi a rák szűréseket stb... Azért tartom furának , mert máshol amint mondtam láttam , hogy sokkal szebben viszi a játékot teljesítményt figyelve.
2016. jún. 8. 16:57
4/7 anonim válasza:
valami hulladék tápot vettél hozzá?
6/7 szántóvető válasza:
többen is kérdezték hogy a drivereket frissítetted-e?itt egy kis útmutató,nyálazd át bár több olyan dolog is van benne ami nem jelenthet gondot mivel vadiúj gépről van szó. [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem alap dolog , de bocsanat mindenkitol igen , frissitettem mindent amitcsak lehetett , hamarosan felrakom a windows pro 64bitet , hatha valtoztat valamit bar ez a dolog nagyon elszomorit es olvastam , hogy gtx 970-nek is tapasztaltak cs:go-nal sajnos. Uzenetet irtam a rendelesi oldal email cimere bar tudom , hogy mar nem a hasskoruk , de azert elvartam volna , hogy valaszoljanak.
2016. jún. 10. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!