Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom lereszetelni a...

Hotyika kérdése:

Hogyan tudom lereszetelni a videokártyát, vagy a beállítását visszaállítani?

Figyelt kérdés
Videokártya visszaállítás beállitási hiba miatt. Mivel a win10-em van nincs csökkentett mód, nem tudok belépni a winbe. Egy 2Gb-s AMD Radeonom van aminek a beállítását ugymond el b. tam. Csak a fekete képernyő látható betöltés után. A biosba be tudok lépni es ennyi. Az alaplapot reseteltem. Semmi. A videokártyát kivettem, beraktam. Semmi. Az alaplapi videokártya nem kezeli a tv-met és sajna csak az van ja és csak HDMI-s csatlakozás lehetséges. Az alaplapi is csak a biosig enged. A jel ott is megvan csak fekete a kép. HELP ME!

2016. jún. 8. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elb..tad a kártyát is meg a lapot is.
2016. jún. 8. 11:30
 2/8 MGéza ***** válasza:
Úgymond elgyurcsányoztad? Ez pontosan mit takar? Adtál neki egy jó durva OC-t, vagy a biso-ban piszkáltad a pci-e frekvenciát? Vedd ki a kártyát, próbáld meg anélkül, mi a helyzet? Ha van kép, vagy másik kártyával megy, akkor talán megúszod. Esetleg próbáld újrahúzni a wint, hátha visszaáll a kártya, bár mint írod, bekapcsnál halálozik szóval lehet az nem segít rajta.
2016. jún. 8. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez asztali gép nem laptop. Am még meg volt a monitorom nem volt ilyen gondom. Mivel mikor kicseréltem automatikusan átállt a videokártya. De mivel már nincs meg, jó lett volna egy alternativ megoldás.
2016. jún. 8. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy laptop...
2016. jún. 8. 12:13
 5/8 MGéza ***** válasza:

Akkor átalakítózz. Létezik dvi -hdmi adapter. Feltételezem, dvi port van alapon. Ilyesmit kéne beszerezned:

[link]

2016. jún. 8. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
A tvm eléggé fura mivel a felbontása nem felel meg a videokártya egyikével sem igy a Cata beállítást a Win10 beállítást es a képméretezést is öszhangba kell hoznom. Ha az egyik is eltér már bukta. De ha mind oké, akkor 2045×1233 mp vagy 1200i 2300×1250. De csak egy k... elütés és annyi!
2016. jún. 8. 12:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Már olvasni is elfelejtek, bocsi.
2016. jún. 8. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
intel igp-s procid van ? hdmi kimenet magán az alaplapon van ? mert akkor tudok egy megoldást. De ha nincsen akkor windows újra telepítés ennyi !
2016. jún. 8. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!