Tudnátok nekem mondani intel 45nm- több magos gyártásu processzorokat?
Normalis valaszolat
Ekezetekert sry .
#10 nekem mondj már egy 180nm-est légyszi! :D
Eddig egy Pentium D945-el volt dolgom a maga "kis" 65 nm-es gyártási technológiájával, bár találkoztam 90 nm-es CPU-val is, de 180-ról még nem is hallottam.
AMD K6-2+ :D
de tudok jobbat:Intel 8086 - 3000 nm technológia xd
Intel core 2 extreme vagy az intel quad core a jobb mert mind a kettőről jókat írnak
mindegyik ezer éves .. a core 2 quad procikból ami használható az q 9500 -től mondható a magasabb l2 cache 12mb mérete miatt ... core 2 extreme meg duo procit már a kutya sem venne..
https://www.youtube.com/watch?v=ETYvXSOcqa0
4 ghz-en bizony meg hajt egy gtx 680 -at is ami annyit jelent hogy egy gtx 960 mellé is jó ;)
A 780-at álmodba se tudja elég adattal kiszolgálni, na meg akkor nem 60 FPS-nél kellene megállnia a számlálónak ha tényleg meg bírná kergetni.
Meg ott van a videóban, hogy 70% és 90% között ugrál össze vissza a VGA, még a 680-nál is beesik 80% alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!