Hogy ad elég áramot a csatlakozó a videókártyának?
Figyelt kérdés
Beruháztam egy új videó kártyára(Gtx960 4gb oc). A kártya maxon 150 w-ot eszik és egy 6 pin es csatlakozót igényel, de nincs ilyen csatlakozó a tápon csak 2 db 4 pines molex. Ha veszek egy Y átalakítót ami 2x4 pin molexből 6 pinest csinál akkor megfelelően fog működni vagy elég neki egy 4 pines molex átalakító? A 2 molex egy ágon van, a tápom 500w os.2016. jún. 7. 08:29
1/5 anonim válasza:
Elég gyanús, hogy a tápegység egy irodai okádék vagy egy ősrégi darab, ha 500W névleges teljesítmény esetén sincs legalább 2x 6+2 pin csatlakozó rajta. Így látatlanban pedig nem javaslom az átalakítást, meg egyáltalán a használatát sem.
2/5 Lord Hidan válasza:
Nem véletlenül nincs rajta 6 pines csati. Írd le a pontos tipusát az kevés hogy 500w. Lehet hogy egy minőségi 300as is elég lenne. Ha chieftec ctg, cps vagy hasonló akkor mehet az átalakítózás
3/5 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek: Igen egy noname irodai táp szerintem. Lesütheti a rendszert legrosszabb esetben? Van mellete egy i3-3320, 12 gb hyper x ram, egy seagate barracuda, alaplap egy intel dh77eb.
2016. jún. 7. 11:29
4/5 anonim válasza:
ilyen gépnek be quiet system power 350w is elég. 300as is jó lenne, csak ott megint nincsen 6+2 pines cpu kábel.
5/5 anonim válasza:
Fontos, hogy melyik ágon mekkora áramot ad le. Főleg a +12 V-osra gondolok. Egy belépő nVidia játékos kártya 20A-t igényel. Én ebből a szériából a 450-es vagy az 500-as verziót ajánlanám. Mindenféle védelem van benne és minőségi alkatrészek. Az alábbi linken megtalálod a részleteket.
Itt pedig megveheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!