Milyen laptopot vegyek 110 ezer forintos keretből?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha az emagon lévők közül választhatnék, onnan már többször rendeltem.2016. jún. 6. 20:04
1/6 A kérdező kommentje:
Ajándéknak lesz egy lánynak. Főleg chatteléshez és filmek nézéséhez fogja használni.
2016. jún. 6. 20:05
2/6 anonim válasza:
Egy kutya ez a kategória, ilyen célra meg főleg. Nyugodtan válassz szín és formatervezés alapján.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ennyi pénzből mit lehet kihozni?
2016. jún. 6. 20:10
4/6 Lord Hidan válasza:
Legyen benne egy i3 és egy gt 920m
Ennyiből ez a max ami kijöhet
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. jún. 7. 13:31
6/6 Merdel válasza:
i3 mindenképp legyen benne szerintem. Vagy esetleg lehet használtan is venni, vannak 1 év garis gépek, amiket gyakorlatilag nem is használtak, úgyhogy újnak tűnnek, de simán kifér ennyi pénzből használtan egy jó i5-ös is. Használt laptop szóra rákeresel google.hu-n, kidob pár normális boltot.
Ha mindenképp új kell, akkor lenovo ideapad 100-ast tudom esetleg mondani, átlagos összeszerelési minőség (ilyen árkategóriában az még jó...) és normális hardverű gép kijön ennyiből. Nem csili vili, de cserébe nem is karcolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!