Ezek közül ti melyik PC-t vennétek filmnézésre (fullhd), netezésre? (szüleimnek vennék)
Szüleimnek vennék használtan számítógépet, bedöglött már a toshiba laptopjuk(na meg a panasonic "okos" tvjük olyan szr h össze vissza listázza ki a filmeket), csak nem vagyok abban biztos mi az ami már el tudja vinni a fullhd-t. Többnyie 720p-s filmeket nézek én is, de azért nem árt ha viszi az 1080p-t.
1.
Bár van két sata2-es vinyóm azt bele tudnám rakni.
De viszont nincs rajta hdmi kimenet.
2.
3.
4.
5.
Itt van egy pár darab attól aki ez elsőt hirdeti.
Még külön monitort is kéne vennem hozzá.Bár mondtam vateromnak, hogy 70-80 körül már olyat lehet venni amitől be...rik :) szóal kb. ennyi a határ. De viszont úgy vagyok vele hogy semmivel sem akarok többet kiadni.
Persze később lehet tennék bele ssd-t is.
És sajna a tvjükön már nem találtam vga bemenetet.
Csak azt nem tudom eldönteni a jövőre való tekintettel, hogy nem tudom 2 magos legyen vagy 4 magos(esetenként alacsonyabb cpu frekivel).
Én nem venném egyiket sem. Vennék egy passzív hűtésű integrált J1900-as Celeronnal összevágott alaplapot egy Mode Com Feel 202 házzal, 4GB RAM-mal és egy 128GB-os Sandisk Z400s SSD-vel, operációs rendszernek meg rácsapnék egy Ubuntut vagy Debiant.
Ez durván 55 ezer forint teljes egészében mozgó alkatrészek nélkül. Én ezt venném filmnézésre.
Én is ott nézegetek.
legyen akkor 40-50 között, mert még monitorra kéne egy 20-as pulszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!