Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig így jó lesz?

Ez a konfig így jó lesz?

Figyelt kérdés

Nem úgyértve, hogy mivel lehetne még jobb hanem högy összepasszolnak-e a dolgok? Az alaplaphoz szoktak adni SATA 3 kábelt?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A táp, ház, vinyó már megvan. (CoolerMaster GX450, WD Blue 500GB,) Ezeket nem szeretném cserélni.

2016. jún. 6. 11:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3-as. Ideje takarítani a gépedet, háttérben futó programok és szolgáltatások tömkelegét látom magam előtt.

Kérdező 16GB ram véleményem szerint felesleges, ha csak nem videózásra készülsz, de tömörítésnél is komoly sebességnövekedés van.

2016. jún. 6. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező

Az SSD-nek az élettartama gyorsabban csökken mint a HDD-nek, nyilván az írás mennyiségétől függ. Ez az egy problémája van csak az SSD-nek.

Ha megveszed az SSD-t akkor adok egy fontos tanácsot, soha ne töredezettség mentesíts rajta, és soha ne legyen teljesen tele.

2016. jún. 6. 20:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak a windows lenne rajta meg böngészők plusz egy photoshop meg egy videószerkesztő. Ez nincs 40 giga. A röredezettségmentesítést meg tudtam de köszi. :)
2016. jún. 6. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Windows 10-et fogsz használni? Mert az magába 40 GB.
2016. jún. 6. 21:10
 15/16 A kérdező kommentje:
win 8.1. próbáltam a 10-et, nem jött be... :P
2016. jún. 6. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:

4 éve használok egy kingston ssdnow v300-at oprendszernek, 2 éve egyet játékoknak, az irodai gépekben pedig 3 másik megy.

Kifogástalanok, semmit sem lassultak az évek során.

A hyperx-et esetében a 120 megás írási sebesség kicsi. Ne ezt vedd meg.

Egyébként a gép többi része rendben van. Ha 16 igát akarsz most, vegyél 16 gigát. 8 giga ugyan mindenre elég, de ennyi pénzért ez igen rendben van.

Nekem is i5 4460 van, full hd-n mindenre elég akadásmentesen. A jövőt meg nem ismerjük.

A gtx960 valahol az r9 370, r9 270x környékén van. Nekem utóbbi van, mindent maximumra tudok húzni probléma nélkül.

Tehát zárjuk rövidre: jó lesz az összeállításod. Nem kell erről oldalakat írni, te is ezt az egy kérdést tetted fel.

2016. jún. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!