Intel Skylake Core i5-6600K 3.5GHz-re milyen alaplap, illetve hűtő kell, ha tuningolni akarom?
Én alaplapot ezt néztem: [link]
Hűtő: [link]
Vidikártya: r9 380.
Vagy esetleg más kéne?
Z170-es lap jó alája, ha tuningolni akarod, ez a lap se lenne rossz de nem tudod annyira állítani a feszültséget, hogy igazi tuning potenciált érnél el. Magyarán nem jó.
TX3 evo csak alapjáraton jó, valamivel jobb mint az alap hűtő, húzáshoz a méretektől függően 10-12 ezres alpenföhn brockenek (meg scythe, be quiet, arctic freezerek stb)től kezdve felfele egészen az egyedi vízhűtésig megy a dolog.
FONTOS a jó gépház is, mert ha a prociból csak nyomja ki a forróságot de a gépház nem tudja elvezetni, halott fejsze nyele az egész.
Ha komolyan meg akarod húzni, akkor nem árt hűtőpasztát vagy lapot venni minőségibb fajtából (coollaboratory szintű, vagy thermal grizzly kryonautok stb).
Alaplap: [link]
A hűtő se igazán tuningolásra van...
A mostani táp: HKC USP5550-550W
Tudom-tudom mondták már hogy cseréljem le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!