Hogyan tudom "feloldani" az összes videoramot?
Figyelt kérdés
Láttam egy csomó videót erről, de nekem nem olyan a bios-om. Nekem ilyen: v01.03. 3GB-s videókártyám van de csak 1Gb használódik és inkább kicsit lecsípek a memoriambol hogy jobb legyen a videokartya.Valaszokat elore is koszi2016. jún. 4. 16:14
11/23 anonim válasza:
Tehát. Ha a dedikált Vram 1GB akkor a videó kártyád 1GB-os Az elérhető azt jelenti, hogy a gépbe szerelt RAM-ból hozzá lehet még adni 2GB-ot.
És akkor a kérdésed az, hogy hogy lehet hozzáadni?
Amúgy teljesen felesleges. egy ilyen kaliberű videó kártyának bőven elég az 1GB.
Nekem egy elég régi GTX260-as videókátyám van ( erősebb a tiednél) ami 896MB-os és csak nagyon ritkán van 800MB fölött a használat.
Tedd fel az MSI afterburnert írja a VRAM használatot ugyan úgy mint a feladatkezelő a sima RAM használatot.
12/23 A kérdező kommentje:
file:///E:/photoshop/N%C3%A9vtelen.png
2016. jún. 4. 20:41
13/23 A kérdező kommentje:
bocsi azt hittem tudok kuldeni kepet az adatokrol(nem tudjatok hogy tudok?)
2016. jún. 4. 20:42
14/23 A kérdező kommentje:
csak azt akarom tudni, hogy ebben a bios ban hol kapom meg ezt a reszt ahol ezeket be tudom allitani!!!!
2016. jún. 15. 18:51
15/23 anonim válasza:
Lehet rosz sorrendbe raktad a memóriákat! single-dual
16/23 anonim válasza:
Azt a RAM-ból veszi le magának! :)
17/23 MGéza válasza:
A GT730-ból nem adtak ki 3gb vramos verziót, valamit benéztél. Van 1,2, és 4gb-s belőle, úgyhogy neked 1gb-s kártyád van, nyugodj bele. Egyébként a dedikált vram minden esetben a rendszermemória előtt kerül számításba, tehát ennyid van és kész. Nem tudod feloldani sehogy, mivel nincs több.
18/23 MGéza válasza:
De ha veszed magadnak a fáradságot és kiveszed a kártyát, akkor olvasd le a pontos típusszámot(sőt az installált vram mennyisége is rajta szokott lenni), megnyugtathatunk többen is, hogy neked nincs 3gb-s kártyád.
19/23 A kérdező kommentje:
sz*rok ra hogy nincs annyi, az erdekel hogy a biosba hol kapom meg ezt a reszt!!!! szoval ha megint az volna egyeseknek a valasza, hogy hiaba/ugy sincs annyid/eleg az 1GB ram akkor kerem nem is irjon valaszt!!!
2016. jún. 25. 16:12
20/23 MGéza válasza:
Az általad keresett válasz nem létezik. Dedikált vram nem növelhető rendszer rammal. A megosztott ram csakis az inegrált, alaplapi vagy processzorba épített grafikus processzor számára elérhető. Tehát vagy teszel rá vagy nem, ennyi vramod van, ha nem tetszik, akkor sajnos másik kártyát kell venned! Vagy felfogod, vagy ez rugózol, engem nem érdekel tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!