Ez a gép jó lenne MesterMC-re, CS:GO-ra, TF2-re, Rocket League?
Csak ez a gépház mondjuk nem acélból meg alumíniumból van, hanem műanyagból és a ventilátorok is nem hidrodinamikus csapágyas, zajszintre optimalizált darabok, hanem csúszócsapágyas átlatszóműanyag valamik, amire ráaggattak egy piros ledet.
Nyugodtan kicserélheted erre, ha neked ez jobban tetszik (szerintem ocsmány), csak a gép alkatrészeinek és a fülednek nem fog jót tenni és nem annyira strapabíró.
Ha mindenképpen kell a gagyi felépítésű ledes venti gyárilag akkor még a Zalman Z3 Plus házat mondanám.
De amúgy se értem, nem a gépházat hanem a monitort fogod nézni akkor nem mindegy milyen a színe a gépháznak?
750-et mar nem vennek.
akarmannyire is jo kartya de most mar nem foleg, hogy az uj kartyak szepen lassan nyomjak le a hasznaltak arat, most tele van pl hardverapro is 1-2 evv garacias felso-kozepkategorias kartyakkal.
Azert irtam konfigot VgA nelkul mert ujonnan nem erdemes ar venni semmit a fennmarado osszegvol, de 4 heten at gyujtod a penzed es hasznaltan veszel valamit de szigoruan a 480 piacra dobasa utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!