Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép jó lenne MesterMC-re,...

Ez a gép jó lenne MesterMC-re, CS:GO-ra, TF2-re, Rocket League?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy mennyi fpsem lenne.. meg hogyha még visz esetleg más játékot azt is leírhatjátok! Itt van még egyszer: [link]

2016. jún. 4. 14:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ittvan ez.. ez 13k mint az első kommentelő ajánlott ugyan annyi csak ledes..
2016. jún. 4. 15:14
 12/18 A kérdező kommentje:
EZ: [link]
2016. jún. 4. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Csak ez a gépház mondjuk nem acélból meg alumíniumból van, hanem műanyagból és a ventilátorok is nem hidrodinamikus csapágyas, zajszintre optimalizált darabok, hanem csúszócsapágyas átlatszóműanyag valamik, amire ráaggattak egy piros ledet.

Nyugodtan kicserélheted erre, ha neked ez jobban tetszik (szerintem ocsmány), csak a gép alkatrészeinek és a fülednek nem fog jót tenni és nem annyira strapabíró.

2016. jún. 4. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Hozzátenném még azt is, ha a jobbik eset amikor 1 mm vastag alumíniumból van akkor még rosszabb is, a műanyag/alumínium részek az illesztésnél még a "legnyugisabb" HDD is szét fogja rázni és rezonáló hangot fogsz hallani kb folyamatosan, tudom mert nekem is volt ilyen sz*r anyagokból épült házam azért, hogy "valamibe legyen azt jó van úgy", aztán váltottam acélházra, sokkal masszívabb és ez nem rezonál, továbbá nem fog szétmenni az anyag olyan könnyen a meneteknél mint az ócska anyagúaknál.
2016. jún. 4. 15:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen kell a gagyi felépítésű ledes venti gyárilag akkor még a Zalman Z3 Plus házat mondanám.

De amúgy se értem, nem a gépházat hanem a monitort fogod nézni akkor nem mindegy milyen a színe a gépháznak?

2016. jún. 4. 15:48
 16/18 A kérdező kommentje:
De mind1.. akkor csak egy i3 konfigot kérek
2016. jún. 5. 08:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja és hogyha raknák mellé egy gtx 750et ugyan úgy mennének a játékok ?
2016. jún. 5. 09:16
 18/18 anonim ***** válasza:

750-et mar nem vennek.

akarmannyire is jo kartya de most mar nem foleg, hogy az uj kartyak szepen lassan nyomjak le a hasznaltak arat, most tele van pl hardverapro is 1-2 evv garacias felso-kozepkategorias kartyakkal.

Azert irtam konfigot VgA nelkul mert ujonnan nem erdemes ar venni semmit a fennmarado osszegvol, de 4 heten at gyujtod a penzed es hasznaltan veszel valamit de szigoruan a 480 piacra dobasa utan.

2016. jún. 5. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!