1/8 anonim válasza:
Megéri.Bár nem tudom mire használnád elsősorban.Mert ha csak játszani akarsz akkor én személy szerint egy konzolt javaslok.
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy megéri. Játék szempontból is. Konzolokkal szembeni előnye, hogy fejleszthetőbb, nem kell az egészet lecserélni egyszerre, valamint olcsóbbak a játékok is (Steam).
De mindenkinek más éri meg, ez tőled függ. Valakinek megéri a legújabb iPhone és annak éves cseréje, másnak meg az edzésbe fektetett pénze éri meg.
4/8 P.O.C. válasza:
Ha igazi teljesítmény kell megfizethető áron, és szabadabban, olcsóbban fejleszthető PC-t akarsz, akkor még 2020 -ban is megfogja érni.
5/8 anonim válasza:
Attól függ mire használod. Sokáig én is PC-párti voltam, de most már lecseréltem egy pici, hordozható laptopra.
6/8 anonim válasza:
Igen megéri. Ha veszel egy laptopot 800e ért lehet hogy egy 400e asztali sokkal jobb és gyorsabb lesz.
7/8 anonim válasza:
A fő kérdés, hogy mik az igények. Van akinek csak az asztali gép jöhet szóba más meg vígan elklampírozik egy tableten is. Én speciel nem tudnám elképzelni az otthonom asztali gép nélkül, de például a feleségem 90%-ban jól elvan egy normálisabb táblával is. A konzoloknak is megvan a célközönsége.
8/8 anonim válasza:
Nem,nem éri meg!
Menj vissza 2005-be és akkor vegyél mert akkor mèg megèrte......
Ez tényleg hülye kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!