Ha amd-ről intel-re váltok újra kell rakni a gépet? Többi lent!
"Alaplap- és procicsere után mindenképpen érdemes újrarakni a gépet, még ha ugyanaz a régi és az új proci gyártója, akkor is."
Ezt a procit(a10 7850k) nem rég vettem azelőtt másik volt, és amikor bele raktam az alaplapba, elindítottam a gépet egyből indult mai napig nincs gond vele.
nekem már 3 konfigon van túl a windows-köszöni,jól van.(P G2030,FX-6300,i5-2500k)
erre annyit tudok mondani,hogy próbáld ki.ha megy,akkor megy,ha nem akkor reinstall.
fordult már elő velem is,hogy szimpla vidikari csere után is újra kellett rakni,pedig le volt szedve előtte teljesen a driver...
utolsó
Én is olvastam hasonlókat hogy másnak is működött úgy hogy nem kellet újraraknia.
mondom,nekem 3 különböző alaplap+ram+proci kombináció,és 2különböző vidikari után még mindig ugyanaz a win van fent.
igazából fölösleges túlragozni,ha megy akkor örülj,hogy megúsztál egy reinstallt,ha meg nem akkor van egy kis plussz meló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!