Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri megvenni egy gtx 470...

Megéri megvenni egy gtx 470 et,500gb hdd t, corsair gs600 tápot, phenom ii x4 940 et, egy jól szellőző nagy házzal együtt 35 ért?

Figyelt kérdés
alaplap nincs de nekem véletlenül az ölembe hulott egy am3 as ingyen. Megéri ezeket megvenni hozzá? Nem vagyok nagy játékos csak gta val és crysissal játszok. Ezeknek az újabb részei elmennének vele élvezhetően full hd ban? Ja és 8gb ddr4 ramom is van jelenleg elfekvőben.

#GTX 470 #corsair gs 600
2016. jún. 2. 09:15
 1/2 zsolt0005 ***** válasza:

Nem rakhatod csak úgy bele a ddr4 eset ha pont ddr3/2 kell az alaplapba!

Hát néztem tesztet arrol a gtx 470 ről és nagyon vitte a jatekokat, a processor nem rossz, a táp sem rossz. Hát szerintem 35 ezret megérne :)

2016. jún. 2. 15:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Banyeg mekkora gyökér ez a telefon...igen természetesen ddr3as ramom van, az alaplapom is azt támogatja.
2016. jún. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!