Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlotok?

Milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Mérnökinformatika karra megyek, és szeretnék laptopot venni magamnak 150000 HUF-ig. 1-2 hónapon belül kéne megvenni, és programozni szeretnék rajta. Használtan is jó lenne. Nagyon fontos, hogy bírja a hurcolását.

2016. jún. 1. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

első: [link]

második: [link]

Naggyából ugyanazt tudja mind a kettő. Nekem hp-van csak jót tudok róla mondani. Te döntesz amelyik szimpatikusabb azt vedd meg mert ugyanazt tudják.

(ha a hp-t veszed meg akkor töltsd le rá az amd catalyst control centert)

2016. jún. 1. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. jún. 1. 21:02
 3/4 anonim válasza:

Ha jót akarsz magadnak (és hajlandó vagy használt laptopot venni) akkor vegyél használt üzleti laptopot. Az egy éves mérnökinfós tapasztalataim alapján ezek a legjobb laptopok. Amire az egyetemen kell tökéletesen elég és nem megy tönkre 1-2 év alatt mint a legtöbb consumer laptop. Én is az egyetem előtt vettem egy egész jó kis laptopot (ASUS ROG), nagyon szeretem, de kicsit megbántam hogy nem egy üzleti laptopot vettem.

Itt találni egész jókat :) (ajánlom a Lenovo-kat)

[link]

2016. jún. 4. 01:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek brutáljó gépek! Nagynon tetszenek!
2016. jún. 4. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!