Mi van túlterhelve a procim?
Van egy Intel core I5 5600 as procim, szerintem ez egy elég erős processzor viszont amikor fut a CSGO akkor kb 60-80% ra is felpörög nem értem miért van ez. Ezér (vagy nem tudom miért) fps droppom van
A Gepemben található egy Gigabyte nVidia GTX 960 as vidi kártya 120 GB ssd 16 gb ra. Es stb valaki segítsen miért van kevés fps em
60-80 %-on megy, miközben fut egy játék, és a háttérben még ki tudja mennyi minden.
Nem is értem hogy lehet ez. :)
1. monitort videokártyára kötötted rá vagy alaplapi kimenetre? Ha utóbbi, ne is csodálkozz.
2. BIOS-ban a videokártya az elsődleges, vagy a processzor igp-je?
3. Mi megy még a háttérben? Feladatkezelő mit ír ki (Teljesítmény - erőforrás kezelő)?
i5 5600? ilyen proci van? vagy talán i5 6500 ra gondolsz?
egyébként ez kicsit sem meglepő a játék megpróbálja minden szegletét kihasználni a gépednek hogy több fps-ed legyen.. nézz erre a videóra kb a te szinteden levő procival:
https://www.youtube.com/watch?v=SJBE6bFmF60
az fps droppot más okozza szerintem.. táp milyen? de lehet hogy egy újratelepítés és egy vírus\féreg írtás is segítene
Ez notebook proci, van gtx 960m-es vga notebookba is, csak köszönő viszonyban nincs a rendes gtx 960-nal, annyival gyengébb.
Tehát most notebook-ról beszélünk vagy asztaliról? Asztalinál valószínűleg driver hiba vagy vírus lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!