Natív felbontás projektoroknál mire van, csak a menure vonatkozik amiben elinditom a filmet?
Figyelt kérdés
olcso projektoroknal ebayrol 320 vagy 480 szoros felbontast irnak...hol szamit ez? de azt irja 1080p ig tamogatja a videot2016. jún. 1. 12:27
1/1 anonim válasza:
320 vagy 480 pixelt tud megjeleníteni.. viszont attól még le tud játszani 1080p-s videót.. bár nem vagyok projektor szaki de én nem spórolnék ezen ha minőséget akarok..
minimum natív 1280x800 lenne szerintem jó kontraszt értékkel..
csak hogy reálisan lásd egy átlag laptop képernyő is hasonló felbontáson működik.. annyi hogy ez sokkal nagyobban látható és viszont távolabbról nézed.. persze ha nincsenek nagy elvárásaid akkor vehetsz ilyen kis felbontású semmit ami talán 1-1 nagy betűs powerpoint prezentációra jó
én mondjuk nem vennék ilyen projektort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!