Miért nem ismeri fel a Win7 a PCI-s usb 2. 0 kártyát?

Ki kellene próbálni egy másik gépben is, hogy egyáltalán jó-e a kártya.
Ha mást nem legalább azt fel kellene ismernie (új indítás után), hogy "valami" lett betéve.
Nézd meg az Eszközkezelőben, ott sincs mondjuk ismeretlen eszközként? Ebben az esetben driverre lenne szüksége.

Monitort a videokártyára kötötted át vagy maradt az alaplapi kimeneten? Ha alaplapin van automatán letiltja a videokártyát.
A másik a driver + eszközkezelőben való megnézés.

Azt ugyan nem értem, hogy egy "PCI-s usb 2.0 kártyához" mi köze a monitornak, videokártyának, de nem is az a fontos, hogy én értsem...
Ki tudod próbálni másik gépben? Vagy minimum egy másik slotban? Gyanús, hogy hibás az a kártya.
es Lajos!
Köszönöm a választ. Nem értem miért is került a videokártya a látómezőbe. Nekem csak az USB kártyával van bajom. Másik gépben nem tudom kipróbálni. Mind a két csatlakozó aljzatban próbáltam , de egyikben sem ismeri fel a Win a kártyát. Lehet, hogy tényleg rossz.Sajnos, ahogy a kereskedőket ismerem, biztosan azt fogják mondani, az alaplap a rossz. Ma viszem vissza a boltba. Remélem nem vertek át.További szép napot kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!