Milyen fejhallgatót ajánlanátok 5-6 ezres árkategóriában?
Ilyen alacsony ársávban csak professzionális füles jöhet szóba. A gamer füleseket megbánnád, mert a designra, a ledekre meg a kompaktságba száll a pénz, nem a hangminőségre.
Például egy Superlux HD681 jó lesz.
""Gamer" fülesek annyira nem érdekelnek, főleg ebben a zárkategóriában." Tisztában vagyok vele :)
És köszönöm szépen az ajánlatot, megnézem.
Kicsit sok...:/
8000+ szállítás már nem fér bele :)
Én azt mondom, hogy ilyen árban elfogadható minőségűt nem fogsz találni, vagy talán nagyon nehezen, ezért is ajánlom legalsó határként az Ozone Rage ST fejhallgatót.
Nem tudom most mennyi lehet, de mikor én néztem a fejhallgatókat akkor olyan 7500-8500 körül mozgott (boltja válogatta).
Na meg mindenre igaz, hogy minimális többlettel lényegesen jobb dolgot lehet venni, és ez mindenre vonatkozik.
Sharkoon Rush Core.
Én ajándékba kaptam egy nagyobb vásárlás mellé, de ehhez képest teljesen meg vagyok vele elégedve. Ahogy nézem 4-5 ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!