Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gondolom a telepítő lemez...

Gondolom a telepítő lemez vagy az optikai olvasó gyengélkedik? Többi lent.

Figyelt kérdés
a telepitólemez zsir új!hibakod-0x80070017-Win 7 teleítésekor. De az xp felmegy akkor végűl,is mi lehet a bibi? A vinyó nem ropog, semmi zörej-szektorhiba ? (mj olvasgattam, de nem érthető...)

2016. máj. 31. 00:46
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
2016. máj. 31. 02:39
 2/7 Hominida ***** válasza:

Ha olvasás közben a meghajtó fordulatszáma időnként nagyon lecsökken, esetleg egy-két percig is, akkor vagy a lemez rossz, vagy a meghajtó. Ha ez csak egy lemeznél van, akkor a lemez rossz. :-)

Hiába zsír új, lehet eleve sérült, vagy túl nagy sebességgel megírt, esetleg összefogdostad, vagy megkarcolódott a festékes fele, stb. Az íráskor a hibák zöme még nem derül ki.

2016. máj. 31. 02:49
 3/7 A kérdező kommentje:
A win 7 gyári vettem! Míg az xp az torrentoldalról? Éppen ezért nem értem!
2016. máj. 31. 12:21
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

Van olyan meghajtó, hogy pont a gyári préselt lemezek nem tetszenek neki. Én is találkoztam már ilyennel, akármilyen karcos írott lemezt olvasott hibátlanul, csak a gyárit nem.

Én azt csinálnám, hogy egy olyan gépen amiben jó az ODD, átmásolnám a gyári lemezt írottra, és azzal próbálnám meg a telepítést. Vagy letöltenék egy ugyan olyan verziót iso -ba.

Persze nem muszáj lemez se, pen drive -al is csinálhatod, akkor nem vagy kiszolgáltatva az ODD hülyeségeinek.

2016. máj. 31. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:

sajna a biosban nincsen pendrive , pedi "csak" ~3 éves a gép.alaplap: gigabyte.

Marad a másolás, 1 próbát +ér.

köszönet!

2016. máj. 31. 22:38
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
Még a 10 éves alaplapok is képesek rá, nem hogy a 3 évesek. Valószínűleg a merevlemezek között listázza, tehát csak a prioritást kell beállítani. De ha a boot menüt használod (F12) az még egyszerűbb.
2016. jún. 1. 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Boot menüt használom de ott nincsen. Floppy, DVD,vinyo, és még valami.Nem jut eszembe.
2016. jún. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!