Gondolom a telepítő lemez vagy az optikai olvasó gyengélkedik? Többi lent.
Ha olvasás közben a meghajtó fordulatszáma időnként nagyon lecsökken, esetleg egy-két percig is, akkor vagy a lemez rossz, vagy a meghajtó. Ha ez csak egy lemeznél van, akkor a lemez rossz. :-)
Hiába zsír új, lehet eleve sérült, vagy túl nagy sebességgel megírt, esetleg összefogdostad, vagy megkarcolódott a festékes fele, stb. Az íráskor a hibák zöme még nem derül ki.
Van olyan meghajtó, hogy pont a gyári préselt lemezek nem tetszenek neki. Én is találkoztam már ilyennel, akármilyen karcos írott lemezt olvasott hibátlanul, csak a gyárit nem.
Én azt csinálnám, hogy egy olyan gépen amiben jó az ODD, átmásolnám a gyári lemezt írottra, és azzal próbálnám meg a telepítést. Vagy letöltenék egy ugyan olyan verziót iso -ba.
Persze nem muszáj lemez se, pen drive -al is csinálhatod, akkor nem vagy kiszolgáltatva az ODD hülyeségeinek.
sajna a biosban nincsen pendrive , pedi "csak" ~3 éves a gép.alaplap: gigabyte.
Marad a másolás, 1 próbát +ér.
köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!