Ezek kompatibilisek egymással?
Figyelt kérdés
Szeretnék új gépet összerakni. Van konkrét elképzelésem a procit, video kártyát, memóriát illetően, de az alaplapban bizonytalan vagyok, a tápot nem tudom, meg proci hűtőt is ajánlhatnátok a procihoz ha van jó ötletetek. A cuccok amiket kinéztem a következők: core i5 6600k (skylake) proci, gigabyte geforce gtx 960 (4 gb gddr5 128 bit) videókártya, kingston 16 gb ddr4 2133Mhz (2x8gb dual chanel) memória, asrock h170m pro4 alaplap. Alaplapnál a cpu foglalat és a chipset stimmel, de nem tudom hogy a többi alkatrész ok e hozzá. Valamint kell még táp meg procihűtő, mint már említettem. Aerocool strike-x air en 56830 házban lenne mindez ha klappol. Előre is köszönöm a segítséget. :)2016. máj. 30. 18:33
11/11 A kérdező kommentje:
Kéne pár hozzád hasonló a párkapcsolatok rovatba is, akkor a trollkodáson kívül tán történne is valami :D. Na fekszem, még egyszer köszönöm a segítséget, majd ha itt zörög a vas akkor hogy megy. :)
2016. máj. 30. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!