Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megér 160. 000--et...

Szerintetek megér 160. 000--et egy 2011-es macbook pro ( i5,4gb ram)? Vagy inkább egy garanciás Asus i5 8gb GTX950m?

Figyelt kérdés
Tényleg megér ekkora felárat a mac osx?

2016. máj. 30. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem. GTX950m-es lapossal még játszani is tudsz mac-ben meg integrált van.
2016. máj. 30. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Máshogy kérdezem.Tényleg annyival többet nyújt a mac osx hogy megéri lemondani a plusz teljesítményről?A játék nem szempont mert van pc-m és ps4-em is.
2016. máj. 30. 23:21
 3/6 anonim válasza:

Nem tudom hogy aktuális-e még a kérdésed, de szerintem megéri váltani rá. Én egy MacBook Airt használok több mint fél éve és azt kell, hogy mondjam jobb használni mint az asztali pc-met amiben i7-és processzor van és egy gtx 970.

Ha van még kérdésed nyugodtan írj.

2016. jún. 4. 10:44
 4/6 A kérdező kommentje:
IT suliba készülök és félek hogy a legtöbb cucc nem lesz kompatibilis a mac-el.Tudom hogy van paralel megoldás.De akkor már mi értelme a mac-nek. Viszont szinte 0 f-tért ki tudom próbálni.Hiszen 1-2 hónap alatt nem esik semmit se az ára,tehát ha adott esetben nem jön be akkor el tudom adni könnyedén. Air vagy Pro? (A pro-nak talán tovább él a támogatása.)
2016. jún. 5. 01:18
 5/6 anonim válasza:
Max 1 évvel él tovább a támogatása és a proban erősebb hardver van.
2016. jún. 5. 14:01
 6/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem biztos de lehetséges, hogy mostanában 1-2 héten belül lesz egy hardver frissítés és lejjebb megy az ára de persze ezt sosem lehet tudni
2016. jún. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!