Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért sipol a bios 6 ot?...

Miért sipol a bios 6 ot? (Nagyon sürgős)

Figyelt kérdés

Nekiálltam kitakarítani a gépet, semmit nem szedtem ki csak megfujogattam a számmal és papirtorlovel torolgettem.

Bekapcsolta a gépet, a monitorled ki be kapcsol és a bios 6 hosszút sipol. Mi lehet a gond? Apám gépe, nemsokára jön haza, idefog ülni, és nem jó. Legszívesebben segítsetek, megy a zöld pacsi.

2016. máj. 30. 12:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Integrált videokártyám van, nem? 😀

Az integráltat nem lehet kiszedni, úgy tudom. De a kábeleket megpróbálom

2016. máj. 30. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs az elmaradt.... van ilyen.

Ha kábelezés után se lesz jó akkor kérj kölcsön egy VGA-t ismerőstől, hogy azzal akar-e csinálni valamit a gép.

2016. máj. 30. 15:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem, nem jó a vga kábel, egy barátom sincs itthon de van egy vga itthol, megpróbáltam vele azzal se ment.

Áthivom szerintem a szomszédot, informatikát tanult, ért a gépekhez.

2016. máj. 30. 15:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Na, esetleg ha valakinek még ilyen problémájai lennének, annak leirom hogy nem mindíg az a baj, amit a bios sípolása jelez. Nállam is a ram volt kimozdúlva, nem a vga.
2016. máj. 30. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!