Milyen videokártyát ajánlotok?
Kb.40e Ft-ből kellene az ebből kihozható legerősebb.Tuningolni nem nagyon fogom úgyhogy ez a része nem érdekel.
Pontos típusokat írjatok.
Köszönöm a válaszokat!
Legjobb választás szerintem 40.000Ft-ért az ATI 5770 kártyája!
SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 HDMI (referencia) 40.792Ft
Vagy pedig a szintés Sapphire kari Vapor-x hűtéssel+3500Ft(lényegesen halkabb a fenti referencia kártyánál és picit húztak is rajta)
SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X 43.527Ft
Vagy a harmadik ami szintén 5770,de MSI-tol!Szintén nagyon jó és halk hűtővel pici húzással a referenciához képest
MSI 5770 HAWK 1GB DDR5 42,913 Ft
Ezek az én személyes kedvenceim Ebben az árkategóriában.Persze van még több gyártótól is 5770!Nézz szét köztük,igazából csak hűtés terén különböznek,de azt szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy a vapor-x és a HAWK a legjobb hűtésű kari!(NVIDIA-t én nem ajánlom !Elavultak,és még nincs DX11 támogatás!)Remélem sikerül megtalálnod a neked megfelelőt:D
Üdv.:Pol
Á most látom hogy megelőztek:D És igen,nagyon jó kártya CuCore is!
üdv.:Pol
Köszi a választ, nagyon hasznos volt!Igazából én a 2 sapphire között nem tudtam dönteni. kíváncsi voltam mások mit ajánlanak ennyiért:)Lehet az MSI-t választom mert ha igaz amit írtál annak is hasonlóan jó a hűtése de kicsit olcsóbb is.
Még gondolkozom, majd megírom hogy döntöttem:)
Megsúgom hogy én is az MSI HAWK-ot választanám,marha jól néz ki és tényleg nagyon jó a hűtése!ja és elfelejtettem leírni az előbb hogy a HAWK-ra 3 év garancia van,míg a vapor-ra csak 2 év!Szerintem ez is lényeges szempont.
üdv.:pol
Kezdesz meggyőzni az MSI-ről.:)Az a gondom lenne még hogy én ipon.hu oldalon válogatok az alkatrészek közül(nem innen akarom megrendelni csak ez ugye jelzi ha valami nem illik az alaplaphoz)Ilyen alaplapot szeretnék még: GIGABYTE GA-770T-USB3, de a videokártyák listáján MSI-ből csak MSI R5770-PMD1G 1G DDR5 PCIE-t találok. Megnéztem, más alaplapnál sem hozza ki,és az ipon webshopjában sem találom.
Csak arról szeretnék megbizonyosodni hogy passzol-e ez a videókártya az alaplaphoz.
Ha nagyon hülye kérdés volt akkor bocs x)(bár jobban belegondolva ha a MSI R5770-PMD1G 1G DDR5 PCIE megy hozzá akkor a hűtés nem változtat ezen de nem vagyok benne biztos :D)
Teljesen jó az a lap!Jó kis gép lesz,Melyik AMD procit választottad?leírod milyen lesz a konfigod?
Üdv.:Pol
Alaplap: GIGABYTE GA-770T-USB3
Videokártya: MSI R5770 HAWK
Processzor: AMD Phenom II 545 3.00Ghz AM3 BOX
Memória: KINGSTON 3072Mb DDR3 1333Mhz CL9 TRIKIT
Tápegység: CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
Tudom hogy 3GB-ramot nem éri meg venni, de úgy tervezem hogy kb. 3-4 hónap múlva veszek bele +1Gb-ot addig elég az a 3GB-is(azért nem 2x2GB mert addig is több sobban tudok majd játszani azzal a 3-al mint csak 2-vel).Meglehet azt oldani hogy különböző méretű memória legyen benne a gépbe egyszerre?
Kb. Május közepe/vége felé fogom megvenni a gépet, de szeretnék akkorra tisztában lenni mindennel.Lehetséges hogy addig pár ezerrel csökkenhet a konfigom ára?
Pol-nak pedig nagyon köszönöm sokat segítettél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!