Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyát ajánlotok?

Milyen videokártyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kb.40e Ft-ből kellene az ebből kihozható legerősebb.Tuningolni nem nagyon fogom úgyhogy ez a része nem érdekel.

Pontos típusokat írjatok.

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 11. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 11. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Legjobb választás szerintem 40.000Ft-ért az ATI 5770 kártyája!

SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 HDMI (referencia) 40.792Ft

[link]

Vagy pedig a szintés Sapphire kari Vapor-x hűtéssel+3500Ft(lényegesen halkabb a fenti referencia kártyánál és picit húztak is rajta)

SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X 43.527Ft

[link]

Vagy a harmadik ami szintén 5770,de MSI-tol!Szintén nagyon jó és halk hűtővel pici húzással a referenciához képest

MSI 5770 HAWK 1GB DDR5 42,913 Ft

[link]

Ezek az én személyes kedvenceim Ebben az árkategóriában.Persze van még több gyártótól is 5770!Nézz szét köztük,igazából csak hűtés terén különböznek,de azt szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy a vapor-x és a HAWK a legjobb hűtésű kari!(NVIDIA-t én nem ajánlom !Elavultak,és még nincs DX11 támogatás!)Remélem sikerül megtalálnod a neked megfelelőt:D

Üdv.:Pol

2010. ápr. 11. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Á most látom hogy megelőztek:D És igen,nagyon jó kártya CuCore is!

üdv.:Pol

2010. ápr. 11. 09:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, nagyon hasznos volt!Igazából én a 2 sapphire között nem tudtam dönteni. kíváncsi voltam mások mit ajánlanak ennyiért:)Lehet az MSI-t választom mert ha igaz amit írtál annak is hasonlóan jó a hűtése de kicsit olcsóbb is.

Még gondolkozom, majd megírom hogy döntöttem:)

2010. ápr. 11. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Megsúgom hogy én is az MSI HAWK-ot választanám,marha jól néz ki és tényleg nagyon jó a hűtése!ja és elfelejtettem leírni az előbb hogy a HAWK-ra 3 év garancia van,míg a vapor-ra csak 2 év!Szerintem ez is lényeges szempont.

üdv.:pol

2010. ápr. 11. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Kezdesz meggyőzni az MSI-ről.:)Az a gondom lenne még hogy én ipon.hu oldalon válogatok az alkatrészek közül(nem innen akarom megrendelni csak ez ugye jelzi ha valami nem illik az alaplaphoz)Ilyen alaplapot szeretnék még: GIGABYTE GA-770T-USB3, de a videokártyák listáján MSI-ből csak MSI R5770-PMD1G 1G DDR5 PCIE-t találok. Megnéztem, más alaplapnál sem hozza ki,és az ipon webshopjában sem találom.

Csak arról szeretnék megbizonyosodni hogy passzol-e ez a videókártya az alaplaphoz.

Ha nagyon hülye kérdés volt akkor bocs x)(bár jobban belegondolva ha a MSI R5770-PMD1G 1G DDR5 PCIE megy hozzá akkor a hűtés nem változtat ezen de nem vagyok benne biztos :D)

2010. ápr. 11. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jó az a lap!Jó kis gép lesz,Melyik AMD procit választottad?leírod milyen lesz a konfigod?

Üdv.:Pol

2010. ápr. 11. 17:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Alaplap: GIGABYTE GA-770T-USB3

Videokártya: MSI R5770 HAWK

Processzor: AMD Phenom II 545 3.00Ghz AM3 BOX

Memória: KINGSTON 3072Mb DDR3 1333Mhz CL9 TRIKIT

Tápegység: CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W

Tudom hogy 3GB-ramot nem éri meg venni, de úgy tervezem hogy kb. 3-4 hónap múlva veszek bele +1Gb-ot addig elég az a 3GB-is(azért nem 2x2GB mert addig is több sobban tudok majd játszani azzal a 3-al mint csak 2-vel).Meglehet azt oldani hogy különböző méretű memória legyen benne a gépbe egyszerre?

Kb. Május közepe/vége felé fogom megvenni a gépet, de szeretnék akkorra tisztában lenni mindennel.Lehetséges hogy addig pár ezerrel csökkenhet a konfigom ára?

Pol-nak pedig nagyon köszönöm sokat segítettél:D

2010. ápr. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!