AMD Radeon R7 360 Nitro vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ennek a kártyának a megvásárlásán gondolkodom,kíváncsi lennék pár véleményre, személyes tapasztalatra.
Jelenleg egy R7 260X-ről szeretnék váltani.
2016. máj. 29. 18:07
11/19 A kérdező kommentje:
Hm, értem, köszönöm az eddigi válaszokat, esetleg valamiféle apró negatívum az R7 370-el kapcsolatban valakinek? Úgyértem, anno mikor az R7 260X-emet vettem azt olvastam hogy ASUS gyártmányúaknak rossz a hűtésük, ezért Sapphire-t vettem, majd pedig mikor már megvolt észrevettem hogy minden bekapcsoláskor a videókártya furcsa zakatoló hangot ad ki (mintha hozzá érne a ventihez valami, pedig nem), majd pedig abbahagyja, azóta már néhány nagyobb teljesítményű játéknál már medium beállításoknál is néha adja azt az idegesítő hangot időnként... természetesen miután utána olvastam ennek is ( mivel nem volt róla fogalmam hogy megeshet ) láttam hogy sokaknak van ugyan ilyen problémájuk. Szóval valami ilyesmire is kíváncsi lennék.
2016. máj. 30. 15:55
12/19 anonim válasza:
bármelyiket veheted de ne strixet vegyél mert túl van árazva.
13/19 anonim válasza:
a GTX 950 majdnem ugyan abban az árban van mint az R7 370 és a 950 jóval erősebb :I
15/19 anonim válasza:
tunningolva elég állat a gtx 950
16/19 A kérdező kommentje:
De lényegében full AMD az egész gép, nem üt be neki egy Nvidia videókártya?
2016. jún. 20. 00:01
18/19 A kérdező kommentje:
És olyankor mi van ha egy olyan APU van a gépben amiben egy R7 240-es kártyának megfelelő grafikai processzor van? Ugyanis ha Nvidia kártyát veszek ahhoz Nvidia driver kell, és le kell gondolom törölnöm az AMD-set, de viszont akkor ha a kártyával valami gebasz van és az APU-t szeretném használni akkor annak nem lesz drivere.
2016. jún. 21. 09:05
19/19 anonim válasza:
Mert ha letörölted a drivert, utána szerinted használhatatlan lesz? Megnyugtatlak, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!