Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Írnátok nekem egy jó, erős...

Írnátok nekem egy jó, erős PC-konfigurációt, mondjuk 500000 forintig?

Figyelt kérdés

Legyen benne gtx 1070 vagy 970/980 GPU, intel i5, ehhez megfelelő 16 GB ram, hűtő és tápegység, jó egér, billentyűzet, füles, 2 Terás hdd, 120 GB ssd, fullhd-s monitor, dvd meghajtó...

Amugy raktam össze már én nem is egyszer, de mindig túl drágára jött ki, ha tudtok jó áron erős gépet összerakni akk pls segítsetek!

2016. máj. 28. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Asus Z170-A

Intel Core i5-6600K

NZXT Kraken x61

Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Savage

Intel 120GB 535

Western Digital 2TB Red (EFRX)

Corsair RMi 650W

NZXT S340

Roccat Ryos MK Pro Brown

Roccat Kone Optical

Audio-Technika ATH M40X

LG 24MB56HQ

Összesen: 380 ezer Ft.

+GTX1070 és benne is maradtunk a keretben. Úgy raktam össze, hogy designos legyen és hogy SLI-ban is bírja, így később csak egy másikat kell belerakni (meg természetesen egy nagyobb felbontású monitort is, hogy legyen is értelme). Aminek viszont nem látom értelmét 2016-ban, az a DVD-író.

Egyébként ha nem jön ki nálatok sehogy sem, akkor inkább mondj le a tuningról, elég erősek a mai processzorok alapórajelen is és akkor nem kell +80 ezret erősebb hűtőre, alaplapra meg tápegységre költeni. Vagy ha már kell jobb, akkor tuning nélküli i7 alá még mindig olcsóbban lehet kihozni egy stabil gépet.

2016. máj. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!