Miért kapcsol be magától a laptop a hajnal közepén?
Figyelt kérdés
Mostanában többször előfordult hogy hajnalban arra ébredek hogy a laptop elindult. Utána olvastam több helyen de sehol se találtam konkrét választ. Tegnap este pl még a főkapcsolót is lekapcsoltam tehát még a máshol olvasott feszültség ingadozás se kapcsolhatta fel . Azóta ki kapcsoltam a windows updatet. De mi okozhatja ezt? Volt hogy laptop táskában kapcsolta be magát.2016. máj. 28. 09:38
2/7 A kérdező kommentje:
Windows 8.1
A laptop Toshiba L855 (2013.07.10 a vásárlás dátuma)
2016. máj. 28. 09:49
3/7 anonim válasza:
Már azt hittem hogy csak nekem csinálja ezt. Én is arra kelletem hogy bekapcsolt.
4/7 anonim válasza:
Szerintem az ezotéria kategóriába is kiírhatnád a kérdést
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik válaszoló: Ha beírod Google-ba hogy magától bekapcsol a laptop akkor sok találatot fogsz találni. Azért írtam ide mert konkrét megoldás egyik esetben se született.
2016. máj. 28. 11:28
6/7 anonim válasza:
érintkezési hibára gyanakodnék, viszont ha csak áll magától az asztalon és bekapcsol az eléggé fura.
Esetleg még ezt megpróbálhatod.
7/7 anonim válasza:
Wol? Nincs bekpacsova véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!