Mennyire jó ez a konfig játékra?
Alaplap: GIGABYTE GA-770T-USB3
Processzor: AMD Phenom II 545 3.00Ghz AM3 BOX
Memória: KINGSTON 3072Mb DDR3 1333Mhz CL9 TRIKIT
Videókártya: SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 HDMI DP FULL PCIE
Táp: CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
Ház: GABA 2936
Várom a véleményeket arról mit kell változtatnom rajta.
A házról külön lenne 1 kérdésem.Amit kiszemeltem magamnak az 5.000 Ft-be kerül így a rajta megspórolt pénzt a procira fordítanám(ezért választottam Athlon helyett Phenomot).Jó lesz ez igy?Vagy inkább megérné olyan 10-15 ezerért vennem házat?Miben jobbak azok?
És még 1 gondolat, 32 bites oprendszert raknék rá abból is XP-t mivel több RAM-ra nincs pénzem.
A kedves válaszolók zöld kacsót kapnak! x)
Pontokba szedem:
1.) Ez egy nem rossz gép.
2.) A drágább házak jobban szellőznek és hangszigeteltnek, esetleg minőségibb anyagokat használnak hozzájuk. Esetleg szebbek, de ez szubjektív.
3.) Igen, ennyi memóriával a 32 bites rendszer még elég, de én akkor is inkább a Windows 7-et választanám.
4.) Az alaplap talán Dual chanel-es, nem Tri chanel-es, de ez nem fog gondot okozni.
Köszi, még mindig várom mások véleményét is csak lenne +1 kérdésem:
sapphire hd 5770 vapor-x PCIE kártya mennyiben különbözik a fenti kártyától? Esetleg a hűtése? Tudtok linkelni 1 képet mind a 2-ről?
Még egy kérdés: Megéri-e Vapor-x hűtésűt venni +3 ezerért?
És összességében a konfig mennyire lenne erős?pl.: Crysis,Dirt2,Bioshockot és az ilyen mai gameket bírná maxon(kb. 1400x1200-as felbontással)?
Ha nem akarsz tuningolni, akkor elég a gyári hűtés is, ha pedig tuningolsz, és számít a zaj, akkor megéri.
Ennyire jó kártya:
A teszteknél a használt felbontást és részletességet is nézd, ne csak a csík hosszát.
Bioshockot nem teszteltek, de azt maximális részletesség mellett elviszi akadás mentesen. Nagyjából olyan sebességgel, mist az Enemy Territory Quake Wars-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!