Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bluetooth hangátvitel? Csak...

Bluetooth hangátvitel? Csak hozzáértők kérlek

Figyelt kérdés

Szóval építenék egy saját bluetooth-os rendszert mivel szinte minden megvan hozzá. Csak a bluetooth nincs meg még.

Ezt ha megfelelően bekötöm: [link]

A tápra + kimeneteket az analógra (erősítő-re).

Akkor menne? Vagy ehhez még valami átalakító modul kellene? Mert néztem ezt: [link]

De ez már igazából drága, is. + hogy úgy sem látszana mert bele lenne építve a "dobozba". Így hát nem kéne nekem ilyen drága műanyag herkentyű billentyű ha van más megoldás. Van egy kis erősítőm (kézi). Abba szeretném beleépíteni. (van 5V táp hozzá).

2016. máj. 25. 23:03
 1/5 A kérdező kommentje:
sztereóra szeretném, ha lehet :)
2016. máj. 25. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első arduino hoz való, és rádásul az csak egy üres nyomtatott áramkör arra még külön rá kell forrasztani modul. Nem ezt keresed.

A második már okés. Nekem is ilyen van. Nem nagy cucc. Kb olyan 5-10 méter a hatótávja, attól függ házban vagy szabadon vagy. Csak megtáplálod 5v al, bedugod a jack kábelt, onnantól bármivel fel tudsz rá csatlakozin.

Az első amit linkeltél igazából így néz ki teljesen egészében

[link]

Ráforrasztva a bluetooth modullal. Szóval a második még ugyancsak olcsó. :D

Én is ebből építettem hordozható BT hangfalat.

2016. máj. 26. 00:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor oke. Meg annyi hogy usbsen minden hangot letudok jatszani? (Nem csak mp3ra) gondolokk hanem barmi masra.
2016. máj. 26. 07:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt az USB nek semmi köze ehhez. Itt az USBn keresztül csak áramot kap nem folyik át rajta semmi adat. Bluetooth on folyik a hangátvitel, olyan hangot küld ki a jack csatlakozón amilyet a lejátszó eszközöd képes lejátszani.
2016. máj. 26. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
sajnos rosszul értelmezted vagy rosszul fogalmaztam. Szóval megpróbálom újra. Ha telóval rá vagyok kapcsolódva akkor bármit játszok telon (hangot) mp3 vagy más hangfájl vagy videó. Akkor a hangot tudja közvetíteni a jack-en keresztül az erősítőre? Csak mert valami olyat olvastam hogy csak mp3-at képesek továbbítani.
2016. máj. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!