Bluetooth hangátvitel? Csak hozzáértők kérlek
Szóval építenék egy saját bluetooth-os rendszert mivel szinte minden megvan hozzá. Csak a bluetooth nincs meg még.
Ezt ha megfelelően bekötöm: [link]
A tápra + kimeneteket az analógra (erősítő-re).
Akkor menne? Vagy ehhez még valami átalakító modul kellene? Mert néztem ezt: [link]
De ez már igazából drága, is. + hogy úgy sem látszana mert bele lenne építve a "dobozba". Így hát nem kéne nekem ilyen drága műanyag herkentyű billentyű ha van más megoldás. Van egy kis erősítőm (kézi). Abba szeretném beleépíteni. (van 5V táp hozzá).
Az első arduino hoz való, és rádásul az csak egy üres nyomtatott áramkör arra még külön rá kell forrasztani modul. Nem ezt keresed.
A második már okés. Nekem is ilyen van. Nem nagy cucc. Kb olyan 5-10 méter a hatótávja, attól függ házban vagy szabadon vagy. Csak megtáplálod 5v al, bedugod a jack kábelt, onnantól bármivel fel tudsz rá csatlakozin.
Az első amit linkeltél igazából így néz ki teljesen egészében
Ráforrasztva a bluetooth modullal. Szóval a második még ugyancsak olcsó. :D
Én is ebből építettem hordozható BT hangfalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!