Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Linuxos laptop. Első bekapcsná...

Linuxos laptop. Első bekapcsnál nemtörtént semmi. Feltettük windows7-t és a 250 Gbos vinyóból csak 120at ismert fel. Lemezkezelőben 2 vinyót ír. Amin rajtvan a 7 az jó, de a másiknak nincs betűje és formázni se lehet. Hogy hozzam vissza azta vinyót?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 17:57
 1/5 czibles ***** válasza:

másik partición van a linux szerintem és azért nem látja a win.

töltsed le a Hiren's BootCD-t azon van Partition Magic és azzal meg tudod csinálni.

(bár önmagában a Partition Magic-t is letudod tölteni és úgy is meg tudod csinálni.)

2010. ápr. 10. 18:10
 2/5 anonim válasza:

Ha win 7 et akarsz használni akkor elég csak a telepítőben a partíciós adatokat megváltoztatni és muszáj újraformázni mert a linux os boot is megmaradhat és később problémákat okozhat.

Ha a linuxos partíciót látni akarod akkor meg egy total commander és egy megfelelő plugin segítségével láthatod win 7 alatt is.

ui.: azért mert a windows csak 120 gb lát nem az jelenti hogy csak annyi van ;)

2010. ápr. 10. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Masik egyszeru modszer: usb key rol inditani egy ubuntu linuxot ott elinditani a partition editort(beepitett progi) es a masik particiot ext3 -zen volt/van a linux formazni ntfs rendszerre, majd ujraindit es woala a win maris latja a masik particiot is.

(+lesz ott egy olyan is hogy linux swap az is egyesitheto vele figyelni kell hogy nem azt ami az usb rol fut, mondjuk azt ugysem hagyna)

Presze ehez nem art ha nem eloszor latod a linux rendszer ha nem akarsz veletlenul mindet leformazni.

2010. ápr. 10. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég keveset tud mindenki a windows 7-ről...

Tehát: Start menü számitogépre jobb klik/kezelés (kijön az ablak) azon belül bal oldalt lemezkezelés, és ott mindent meg tudsz csinálni! Én is így voltam mint te.

Értelmetlen particiomenegyer programot letölteni, (egyrészt feleannyit nem ér) másrészt minek ha már a Windows 7 ezt is tudja!

Remélem segítettem!

2010. ápr. 13. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Énis a kezelőben próbáltam alkotni...de nem enged semmit...se formázni, se betűt hozzárendelni. De azért köszi hogy írtál.
2010. ápr. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!