Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a Zen /...

Mi a véleményetek a Zen / Polaris generációkról?

Figyelt kérdés

Kiszivárgott benchmarkok:

[link]

[link]

2016. máj. 25. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
A VGA rendben van, a proci, hát gázos az AMD -től. RIP AMD.
2016. máj. 25. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
A proci sem rossz! Félre néztem!
2016. máj. 25. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Habár ez a pontosan 1300 pont elég hihetetlen...
2016. máj. 25. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy ez csak ábránd, mivel ezek még nem jelentek meg. Az AMD-ről a megjelenés elott mindig leközölnek ilyen gyönyörű szép grafikonokat, aztán megjelenés után valahogy csak a kétharmadát tudja annak, mint a megjelenés előtt ígértek. Ezt már túl sokszor eljátszották ahhoz, hogy most higgyek nekik.

A Zen-t részemről leteszem az i5-4690 és i7-4770 közé, arra azt mondom, reális tőlük az eddigi pályájukat figyelembe véve. Ebben a Cinebench szintetikus multi-thread tesztben persze lehet, hogy fölül tudja múlni a 4770K-t, viszont ez nem valós felhasználás, hanem egy nagyon tenyész példa. Nézd csak meg az FX-9590 eredményét, ami valós felhasználás mellett egy i5-3570-et nem nyom le.

A Polaris eredményeket már inkább hajlandó vagyok elhinni. Az nincs úgy elrugaszkodva a valóságtól, az a 1000 körüli pont a GTX970 és 980 fölött 3Dmarkban hihető.

2016. máj. 25. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért az nvidia is kicsit nagyot mondott a pascalokkal kapcsolatban :D

Ha valóban hozza ezt a teljesítményt a 480(x), akkor kaszálhat vele az amd, de én itt is szkeptikus vagyok. Nem hinném, hogy ilyen gyorsan, ekkora teljesítménynövekedést akarnának elénk rakni, hacsak nem az élre akarnak törni. Akkor viszont csinálhatnának kbsztt normális drivereket is...

2016. máj. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!