Intel Pentium G4400-val és nvidia gtx 750 ti 2GB-al mennyi fpsel vinné a minecraftot?
Figyelt kérdés
Úgy hogy mindent mediumra rakok!2016. máj. 25. 13:43
1/4 anonim válasza:
Az amd phenom ii 4x2.8 ghz + 8gb ram+gainward geforce gtx 460 gs 2gb, ez az én konfigom. 60fps-el viszi 16chank-on illetve 30 chank-on 50-60. Szerintem a gtx 750 nek nem lesz probléma. A minecraftnak nincsen nagy gépigénye
2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi,de engem az érdekelne hogy 200 fölött lenne az fpsem mediumon ? Előre is köszi!
2016. máj. 25. 15:25
3/4 anonim válasza:
Persze, főleg ha 60Hz-es a monitorod.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És még annyi lenne hogyha MesterMC-re 4 kliensel mennék fel azaz 4 karakterrel hány fpsem lenne körülbelűl ?
2016. máj. 25. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!