Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Seagate vs. Western Digital,...

Seagate vs. Western Digital, melyik a jobb harddisk?

Figyelt kérdés
A Seagate olcsóbb, viszont hallottam sok helyen hogy a WD tovább bírja... Szerintetek melyik a jobb? Vagy vmi más fajta?

2016. máj. 25. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyéni preferencia. Nekem eddig csak a seagate vinyóim mentek tönkre (4db) szinte rögtön azután hogy lejárt a gari róluk.

Szomszédom meg a WD-vel szív folyton.

2016. máj. 25. 11:27
 2/7 A kérdező kommentje:
az ilyen kommenteket nem szeretem, legyenek csak az "egyik jó, míg a másik rossz" féle kommentek :D
2016. máj. 25. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban a modellt kell nézni, nem a gyártót. Mindegyik készít olcsó kacatokat és drágább de minőségibb termékeket. WD-ből a RED szériát szoktuk javasolni, Seagate-től az STx000VN000 szériát, Toshibától a DT01ACAxxx szériát stb.
2016. máj. 25. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Felhasználástól függ hogy éppen melyik gyártó melyik termékével jársz jobban. Ha megnézed, a legtöbb konfigba wd10ezex-et javasoltunk, mert általános felhasználásra nagyon jó, és kedvező az ára.
2016. máj. 25. 11:52
 5/7 Lajos54 ***** válasza:

Az éppen kifogott (gyártási)szériától is sok függ.

Pár évvel ezelőtt 10 db. vadonatúj asztali gép közül 3 darabban alig néhány óra múlva megadta magát a vadiúj HDD. Típust direkt nem írok.

A többi a mai napig is hibátlanul működik. Még a garanciális csere előtt összehasonlítottuk a sorozatszámokat, az a bizonyos 3 db. teljesen más gyártási szériából származott.

2016. máj. 25. 12:27
 6/7 A kérdező kommentje:
na jó, végül Western Digital Black 2 TB-t választottam :)
2016. máj. 25. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Már választottál, azért leírom: nekem 3x 1 Tb-s Seagate vinyóim vannak főleg grafikai, animációs munkákra használom őket+játék. Mindhárom egy éve lejárt garis. Tökéletes 100%-os kondiknak örvendenek.
2016. máj. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!