Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fujitsu P7936 tápegység!?

Fujitsu P7936 tápegység!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy Fujitsu P7936 nevezetű gépem, amiben gyárilag 250W-os tápegység van!

Ezen a tápon van 3 csatlakozó ami közvetlenül az alaplapra csatlakozik! Egy 4 érintkezős CPU csatlakozó, egy 24 érintkezős csatoló és egy bizonyos 8 érintkezős csatoló (P8). Ez a 8 érintkezős csatoló nekem nem tetszik, emiatt nem tudom nagyobb teljesítményű tápra cserélni a meglévőt mert egyszerűen nem találok olyan tápot amin ez a 8 érintkezős csatlakozó megtalálható!

Az lenne a kérdésem, hogy mégis hol találok ilyen tápegységet amiben megtalálható ez a csatoló is, lehetőleg nem horribilis összegekért!?

Az ok, amiért tápegységet szeretnék cserélni: Videó kártya vásárlás, aminek nem lenne elegendő a 250 watt...

Köszönöm a segítséget!

2016. máj. 24. 11:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
Akit érdekel: Chieftec CTG 500W 80 P tápot építettem be a Fujitsu P 7936 § w-os ba és tökéletesen működik. A P8 csatlakozó a 0 W üzemhez van beépítve. A tápegység csere után szükség lehet a BIOS újra állítására. Üdv mindenkinek.
2016. dec. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!