GTX760 vidikártya Core 2 Duo E8400 procival?
Jelenleg egy Core 2 Duo E8400 procim van R7 250 Ultimate kártyával és 4 gb ddr2 rammal.
Nyáron, vagyis augusztus végén szeretnék új gépet venni, mivel addigra tudom megkeresni rá a pénzt nyári munkával.
Viszont haverom most fog új videókártyát venni, mikor kijönnek az új Nvidia kártyák, és a régi kártyáját, ami egy MSI GTX760 2gb nekem baráti áron ideadja 25 ezerért, szóval nekem pont jó lenne. A kártyát most meg tudom venni majd 25k ért, de mint írtam augusztus végére lesz elég pénzem a gép többi részére, viszont ezt muszáj most megvennem mivel az új kártyák jövő hónapban jönnek ki, a haverom meg nem fog várni augusztus végéig az eladásával mivel neki is kell a pénz az új kártyához.
Szóval Core 2 Duo E8400 procival kellene használnám a 2 gb-s 760 kártyát. Ennek így mennyi értelme van szerintetek? Vagy inkább ha megvettem tegyem el a 760-t és maradjak az R7 250 nél amíg nem lesz meg az egész gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!