Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX760 vidikártya Core 2 Duo...

GTX760 vidikártya Core 2 Duo E8400 procival?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Core 2 Duo E8400 procim van R7 250 Ultimate kártyával és 4 gb ddr2 rammal.

Nyáron, vagyis augusztus végén szeretnék új gépet venni, mivel addigra tudom megkeresni rá a pénzt nyári munkával.

Viszont haverom most fog új videókártyát venni, mikor kijönnek az új Nvidia kártyák, és a régi kártyáját, ami egy MSI GTX760 2gb nekem baráti áron ideadja 25 ezerért, szóval nekem pont jó lenne. A kártyát most meg tudom venni majd 25k ért, de mint írtam augusztus végére lesz elég pénzem a gép többi részére, viszont ezt muszáj most megvennem mivel az új kártyák jövő hónapban jönnek ki, a haverom meg nem fog várni augusztus végéig az eladásával mivel neki is kell a pénz az új kártyához.

Szóval Core 2 Duo E8400 procival kellene használnám a 2 gb-s 760 kártyát. Ennek így mennyi értelme van szerintetek? Vagy inkább ha megvettem tegyem el a 760-t és maradjak az R7 250 nél amíg nem lesz meg az egész gép?

2016. máj. 23. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Használhatod max CPU igényes játékoknál a proci 100%-on fog pörögni.
2016. máj. 23. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Használd csak, lényegesen erősebb egy R7 250-nél.
2016. máj. 23. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, természetesen tudom hogy sokkal erősebb, csak attól félek hogy a proci nem hajtja ki normálisan így kb semmi változást nem észlelek..
2016. máj. 23. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok változást tényleg nem igazán fogsz észrevenni CPU intenzív játékokban. De a pár éves játékok azért érezhetően jobban fognak futni.
2016. máj. 23. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a processzor dolga kihajtani a videokártyát.
2016. máj. 23. 22:09
 6/6 Joell ***** válasza:
Jo kis proci az e8400...de ha q8400ra vagy q9400 esetleg 9500 ra vagy erosebbre valtottal volna a 2 magosrol akkoriban mar siman jo lett volna.ha 8 gigat bele tudtal volna pakolni akkor meg még ma is kis jatekos gep lenne :) gta5,wow ,wot ,cs-go, es hasonlokat full hd-ban megmozgathat. :) tudom regi kerdes de szeretek neha ilyesmikre ratalalni es valaszolni
2022. febr. 26. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!