Windows factory reset vagy clean install?
Sziasztok!
Nemsokára továbbadom a laptopom, mivel nekem egy hosszabb üzemidejűre van szükségem.
A jelenlegi gép egy Lenovo G500, Windows 8.1 Pro fut rajta de valószínűleg 10-et szeretne akinek adom.
Melyik jobb választás: ha frissítek 10-re majd a beépített visszaállítót használom, vagy ha tisztán telepítem a 10-et?
Illetve egyáltalán szabad-e úgy telepíteni, hogy a gyártó nem adott ki hozzá driver-t?
Gép adatai: i7 3612qm, 8gb ram, AMD 8750M
Így 3 évvel vásárlás után sem rossz gép ez, nem is értem miért nem lehetett driver-t kiadni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az AMD fórumán azt írják, jó a driver Win 10-re is:
tisztán telepítsd a windowst, és működni fog. De mivel elég korán kér hitelesítési adatokat (ms fiók, bár lehet helyit is csinálni), az új tulaj jobban jár majd, ha visszaállítja. A win8.1-es driverek tökéletesek w10-re is, de am mindent megtalál már a windows, sokkal intelligensebb, mint régebbi társai.
Am driver azért nincs, mert a lenovo support egy nagy rakás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!