Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki esetleg találkozott...

Valaki esetleg találkozott már ilyen hibajelenséggel Logitech G27 kormánynál?

Figyelt kérdés
A mai napon találkoztam azzal a problémával Logitech G27 kormánnyal, hogy mikor csatlakoztatom az USB porthoz, akkor felvillannak a ledek, és elkezd forogni a kormány ahogy kell neki, azonban röviddel a kalibráció vége előtt minden lámpa kialszik, a forgás is megáll, és annyi neki, se kép se hang. Sem a Logitech Gaming Software, sem a Windows nem ismeri fel a kormányt rendesen, a pedálokat egyáltalán nem érzékelik, a kormánykereket is csak minden harmadik-negyedik próbálkozásnál. Az áramellátással nagy valószínűséggel minden rendben, különben nem is kezdene forogni a kormány. A számítógépen több USB portot is próbáltam, amelyek más eszközzel mind működnek. Mikor legutoljára használtam a kormányt, semmilyen hibajelenséget nem tapasztaltam. Van valakinek esetleg ötlete, javaslata, hogy mit érdemes csinálni ilyenkor?

2016. máj. 22. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor nézd meg, hogy 8.1-nél hogy kell rendszer visszaállítást csinálni, 8.1-nél sose kellett ilyet csinálnom, de a 10-ből pedig kiszedték ezt a funkciót.

Visszaállnék 8.1-re én is inkább, stabilitási problémák miatt is, meg a sok hülyesége miatt is.

2016. máj. 29. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Hála égnek sikerült találnom egy módszert a probléma ellen.

A lényeg az, hogy használat után akkor húzd ki amikor már teljesen kikapcsoltad a gépet.

Majd következő használatnál előbb bekapcsolod a gépet, a BOOT után szakíts meg mindenféle netes csatlakozást, majd dugd be a kormányt és utána indítsd el a programját, így nem fogja az indás közben a frissített baromságát betölteni, csak minden visszadugáskor el kell ezt játszani, valamint kikapcsolásnál is, különben megint csak frissíteni fogja magát.

Legalábbis ezt sikerült összehozni egyenlőre a DFGT-vel.

2016. jún. 3. 21:30
 13/14 anonim válasza:
Látom egy éves az utolsó válasz. Na én most futottam bele ebbe a gondba. Esetleg azóta valakinek van újabb ötlete a probléma megoldására?
2017. ápr. 25. 12:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Nálam a Windows feltelepített egy frissítést, ami valahogyan beleszólt a Logitech perifériák működésébe, így a kormányoméba is. Nekem a rendszervisszaállítás és a frissítés elkerülése oldotta meg a problémát, de ha neten rákeresel, lehet, hogy találsz róla leírásokat, hogy mit lehetne még csinálni.
2017. ápr. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!