Mi a véleményetek erről a konfigurációról?
Asrock H170 PRO4 alaplap 32 003 Ft
Intel Core i7-6700 processzor 91 979 Ft
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB2K2/16 HyperX Fury Black memória 17 966 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 13 956 Ft
Seasonic 520W SS-S12-520 tápegység 26 188 Ft
Zalman Z3 számítógép ház 11 227 Ft
Összesen: 152 220 Ft + áfa 193,319 Ft
Illetve még tápnak ezt nézegettem:
EVGA 550W SuperNOVA GS 220-GS-0550-V2 tápegység
Alaplapnak mennyire megfelelő? ASrock jónak számít, vagy elfogadhatónak? :D
Videokártya pedig vagy 1080 vagy 1070, ártól függ, majd elválik :)
Egyébként fullHD-n 60Hz-en használnám, illetve majd VR - de még az utóbbival várok kb 1 fél évet.
Akinek ideje van, annak megköszönném, hogy lehetőleg részletesen írja, illetve hogy mit csinálna másképp :)
Szerintem így is elég erős CPU van benne, bár elvileg majd jönnek még újabb CPU-k is, de ha minden igaz egy jó darabig meg fogja állni a helyét. Tuningolni nem hiszem, hogy tuningolnám. Max, ha már kevés lenne, de akkor úgy hiszem, hogy már oly mindegy... nézhetek új gép után :D
Így döntöttem a szorzózárasnál, arról nem is beszélve, hogy akkor kéne jobb hűtés, akár vízhűtés, drágább alapból a CPU, stb.
SSD bármikor pótolható, tény, hogy felhasználói élményen sokat dob, de előbb várok a videokártyákra. Inkább egy jó videokártya, mint SSD :D
A ház tudom, hogy elég gyenge pont, de inkább ott spórolnék, mint máshol :)
Úgy hallom a ventilátorokra panaszkodnak, ha problémás lesz, akkor még szerencsére van itthon belőle
Köszönöm a válaszaitokat! Mentek a zöldek :)
Várom még mások véleményét is :)
Lord Hidan: amit írtál elgondolkodtatott :D
Keresek róluk valami tesztet
gtx 1080-on 1db 8 pines csatlakozó van, max 225 wattot tud felvenni, mellé proci 65 watt, 400 wattos minőségi táp is elég oda, szóval lehet akár 400-450ben is gondolkodni.
xfx core 450w elég jó pl. Amit a tápon spórolsz keveset, azt költsd a gépházra.
A gtx 1080-nak is elég 400 watt, azon talán spórolhatsz egy kicsit: FSP Aurum S 400W
A gépház pedig fontos lenne a z3 nem nagy was is das
Aurum +1
Háznak nzxt s340
nzxt phantom 240
zalman z9 plus vagy neo
ha esetleg az alaplapot kicseréled mATX-re akkor BitFenix Aegis Core
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!