Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopba miért tesznek APU...

Laptopba miért tesznek APU mellé dísznek egy dedikált GPU-t?

Figyelt kérdés
Dual Graphics-ról van szó. Nagyjából minden alkalmazás, játék csak az IGP-t használja, a GPU csak nagyon ritka esetben (pl.Battlefield 3 közben) aktív. Vagy csak én nem jól csinálok valamit ?
2016. máj. 22. 02:45
 1/5 anonim ***** válasza:
AMD esetében biztosan tudom, hogy a Catalyst-ban beállítható, hogy melyik szoftver melyiket használja.
2016. máj. 22. 03:51
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Lehet ki-be kapcsolni a Dual Graphicsot. Nekem is az van. Ha bekapcsolom akkor GTA V lowon szaggat + elb§sz minden textúrát! Ha meg kivan kapcsolva akkor is szaggat de akkor jók a textúrák.
2016. máj. 22. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért gyártanak olyan autókat amik tudnak 90 felett menni, ha csak autópályán lehet 90felett menni?

Pontosan azért, mert autópályán lehet.

A dedikált gpu erősebb, többet fogyaszt, plusz egy hőforrás. Ha lehet nem használja a gép. De ha szükség van rá akkor jó ha van(pl játék, cuda stb)

2016. máj. 22. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert laptopoknál nem csak a teljesítmény, hanem a fogyasztás is rendkívül fontos. Egy dedikált kártya pedig sokkal többet fogyaszt, mint egy integrált, viszont sok esetben az integrált is bőven elég.
2016. máj. 22. 09:46
 5/5 Trevor. ***** válasza:
Azt mondjuk nem tudom megérteni, hogy miért raknak egy laptopba i3/i5 mellé egy Geforce 920M 4GB kártyát, mert annak semmi értelme. És akkor még reklámozzák is, hogy 4GB VRAM. Ami igaz is, de nem ér semmit egy ilyen kártyán.
2016. máj. 22. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!