Laptopba miért tesznek APU mellé dísznek egy dedikált GPU-t?
Figyelt kérdés
Dual Graphics-ról van szó. Nagyjából minden alkalmazás, játék csak az IGP-t használja, a GPU csak nagyon ritka esetben (pl.Battlefield 3 közben) aktív. Vagy csak én nem jól csinálok valamit ?2016. máj. 22. 02:45
1/5 anonim válasza:
AMD esetében biztosan tudom, hogy a Catalyst-ban beállítható, hogy melyik szoftver melyiket használja.
2/5 anonim válasza:
Lehet ki-be kapcsolni a Dual Graphicsot. Nekem is az van. Ha bekapcsolom akkor GTA V lowon szaggat + elb§sz minden textúrát! Ha meg kivan kapcsolva akkor is szaggat de akkor jók a textúrák.
3/5 anonim válasza:
Miért gyártanak olyan autókat amik tudnak 90 felett menni, ha csak autópályán lehet 90felett menni?
Pontosan azért, mert autópályán lehet.
A dedikált gpu erősebb, többet fogyaszt, plusz egy hőforrás. Ha lehet nem használja a gép. De ha szükség van rá akkor jó ha van(pl játék, cuda stb)
4/5 anonim válasza:
Mert laptopoknál nem csak a teljesítmény, hanem a fogyasztás is rendkívül fontos. Egy dedikált kártya pedig sokkal többet fogyaszt, mint egy integrált, viszont sok esetben az integrált is bőven elég.
5/5 Trevor. válasza:
Azt mondjuk nem tudom megérteni, hogy miért raknak egy laptopba i3/i5 mellé egy Geforce 920M 4GB kártyát, mert annak semmi értelme. És akkor még reklámozzák is, hogy 4GB VRAM. Ami igaz is, de nem ér semmit egy ilyen kártyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!