Ért hozzá valaki?
Figyelt kérdés
alaplap:ECS 945GCT-M2 (V1.0)
videokártya:ati radeon hd 5770
beleraktam a videokártyát az alaplap pci16-os foglalatába és nem adott képet csak az integráltban! körülnéztem a biosba de nem tudom hogy hol kell vagy hogy hogy kell beállítani úgy hogy a pci16 os kariról menjen a gépem és ebben kérném a segítséget!
2016. máj. 21. 21:01
1/15 anonim válasza:
eszközkezelőben nézd meg + driver
2/15 A kérdező kommentje:
de ha a videokártyáról indítom el a számítógépet akkor nem ad képet
2016. máj. 21. 21:10
3/15 anonim válasza:
Akkor telepítsd előbb lemezről a drivert aztán tedd be csak a kártyát. Egy próbát megér nem?
4/15 A kérdező kommentje:
de ha telepítem a drivert az csak a merevlemezen lesz rajra szóval akkor a biosba be sem enged lepni meg tovabb sem enged
2016. máj. 21. 21:20
5/15 anonim válasza:
Gyerekek, ennyire ne adjuk már le. Hogy jön a driver a BIOS-ba lépéshez?
Kérdező: Nincs kiegészítő tápcsati a kártyán, ugye? Csippan a gép induláskor? Hozzányúl a HDD-hez? (HDD LED)
G.
6/15 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy csipog e, nem világít a hdd led és a videokártyán be van dugva a 6 pines kábel
2016. máj. 21. 21:34
7/15 csigusz27 válasza:
8/15 A kérdező kommentje:
átnéztem! akkor állítsam be úgy és mentsem lépjek ki és indítsam újra a gépet úgy hogy benne van a videokártya?
2016. máj. 21. 21:59
9/15 csigusz27 válasza:
Beállítod és ott írja alul "F10: Save and Exit"
vagyis ment és kilép. magától újraindul (természetesen a kártya legyen benne)
10/15 A kérdező kommentje:
de ha benne van a kártya nem ad képet
2016. máj. 21. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!