Össze lehet-e kötni a hangszórókimenetet a mikrofon bemenettel? Ugyanis a Camstasia studioval nem tudok hangot felvenni, mert nem engedélyezi a hangkártyát.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 11:17
1/8 anonim válasza:
Azannya..............
Inkább rövid leszek:nem lehet.Vagyis hát lehet csak értelmetlen.
2/8 anonim válasza:
Nálam enged microfonról is fölvenni,igaz ,elég körülményesen lehet a menüjében eljutni.
3/8 A kérdező kommentje:
Egy TV adó honlapjáról szeretnék lementeni egy archivált videót a Camtasia studioval, de a hangkártya beállítását nem engedi és nem vesz fel hangot... nem én akarok rábeszélni, hanem a tv hangját szeretném lementeni...tönkremegy-e a gép, ha összekötöm a hangszóró kimenetet a mikrofon bemenettel?
2010. ápr. 10. 12:21
4/8 anonim válasza:
A Camtasia maximálisan alkalmas arra,hogy a képernyőn látható és hallható dolgokat fölvegye,csak szerintem nincs türelmed hozzá,hogy a gyogyó menüjében megtaláld a neked kellő beállítást. De ha csak egy rövid videót szeretnél fölvenni,azt meg is csinálhatom.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy le akarod menteni, de többször is akarom használni, ezért kérdezem, hogy, ha összekötöm a hangszóró kimenetet és a mikrofon bemenetet mi történik a géppel. A pipát hiába teszem a hangkártyához, nem fogadja el...
2010. ápr. 10. 14:23
7/8 anonim válasza:
Bocsi, de van egy két probléma a dologgal, amit mondasz. A Kimenet az kimenet. Egy hangszóróval nem fogsz tudni felvenni semmit. És baja a gépednek ugyan nem lesz( márha nem használsz valamilyen nagyobb teljesítményű erősítőt, mert akkor a hangkártyának vége) de semmit nem érsz el vele, mert onnan nem fog felvenni semmit. A bemenet pedig bemenet értelemszerűen bemenet onnan nem fog lejátszani a hangkártya semmit. A programot nem ismerem, de gondoltam nem árt tisztázni néhány fogalmat a hangkártyákkal kapcsolatban.
8/8 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, nem értek a számítógéphez csak próbálkozom. Kipróbáltam a camstudiot is, és azzal sem sikerült a hangot felvennem a képhez. http://www.youtube.com/watch?v=mKCo1-B1yAg ez alapján próbálkoztam, de 3:44-nél mint látható ugyanezt a szöveget írta ki, amikor a hangkártyát akartam választani, ha valaki tudja mit kell beállítani, hogy a hangkártyát elfogadja a camtasia vagy a camstudio, mert ez a nyavajás hang nem akar lementődni a videóval együtt. thx
2010. ápr. 10. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!