600 000 forintból milyen PC-t raknátok össze?
Figyelt kérdés
Legyen benne minden, HDD, SSD, egér, billentyűzet, monitor stb...2016. máj. 21. 18:47
11/15 anonim válasza:
De minek "a komolya géjmer egér" mivel tud többet az "olcsóbbik" társainál ? mert ha kitörli a segged azt mondom oké.de azért mert van benne egy led lámpa....Kezdjük ott már azt fölkötném az első fára aki a számitástechnikába behozta ezt a tetves "GÉJMER" jelzőt.Nekem sincs se gémer eger se gémer billentyűzetem sőt még gémer kenyérpirítóm sincs és mégis tudom élvezni az összes játékot.Ne ez határozza már meg az élményt hogy hány DPI van egy egérben vagy hogy hány színűen tud világítani egy klaviatúra.Vagy azért mert a CSGO-ban gyorsabban megfordulsz.Ha b@lfasz vagy nem segít ki egy géjmer egér ha meg nem vagy az megtudod oldani minden féle szir szar több száz eurós perifériák nélkül.És ahogy már sokan elöttem is leírták egy 250-MAX 300K-s gép bőven elég és a maradékkal spórolnék hogy mindíg tudd fejleszteni mert nagyon gyorsan avulnak a hardverek.
12/15 anonim válasza:
Én megértem a jóindulatú válaszolókat is, megmagyarázták, hogy miért hülyeség rá ennyit költeni.
De ha már láttuk, úgyis süt a kérdezőről, hogy ő azért is 6 kilóért fog gépet venni, akkor most már mit ellenkeztek?:D
13/15 Hominida válasza:
Rakasd bele mindenből a legdrágábbat, neked úgyis mindegy.
14/15 MZ.per.X válasza:
Azért vicces mikor valaki feltesz egy kérdést, csak azért hogy utána oszthassa az észt.
Ez a "komolygémeregér" szöveg meg akkora vicc, aki tud játszani az odaver mindenkit egy 500 forintos egérrel is, aki meg nem, azon a pénz nem fog segíteni. :D
15/15 Hominida válasza:
A "gamer egér" sajnos már nem puszta hivalkodás. (A többi igen.) Nekem vagy egy 10 gombos Genius GM-04014U egerem. Szeretem, mert egy-egy gombnyomással tudok előre-vissza lépni, megnyitni a nagyítót, a vonalzót, elnémítani a hangszórót. Igaz, hogy a drivere Win7 alatt már nem működött, ezért kénytelen voltam egy nem pont ehhez valót telepíteni, de jól működik, hálistennek. Viszont idegesen nézegetem az egérkínálatot, és még olyat sem szoktam látni, amelyiken van legalább egy oldalsó gomb. Kiderült, hogy nekem "gamer" egerem van, bár akkor, amikor vettem, ezt még csak többgombos egérnek hívták. Szóval ha ez egyszer feldobja a talpacskáit, kénytelen leszek gamer egeret venni, sokért, és alig van belőle tisztességes választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!